NOVINARKA TANJA SVILANOVIĆ BIĆE SAHRANJENA U HERCEG NOVOM! Prijateljica sve zamolila da urade samo jednu stvar! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Tanje su se oprostile njene kolege i đaci iz 14. beogradseke gimnazije, gde je Svilanovićeva radila poslednjih osam meseci. Na komemoriciji, koja je održana danas u gimnaziji, čuli su se jecaji kolega i đaka.

NOVINARKA TANJA SVILANOVIĆ BIĆE SAHRANJENA U HERCEG NOVOM! Prijateljica sve zamolila da urade samo jednu stvar! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Novinarka Tanja Svilanović, koja je iznenada preminula u noći između petka i subote u 40. godini, biće sahranjena u utorak, 28. maja u Herceg Novom. Njena najbliža prijateljica obavestila je javnost da je najbolje da njoj bliski ljudi pre svega, koji budu dolazili da Tanju isprate na večni počinak, ne donose velike bukete cveća, već samo simbolično po cvet. 

- Dragi prijatelji, ispraćaj drage naše Tanje biće u utorak, 28. maja, na groblju kod Crkve Sv. Spasa na Toploj u Herceg Novom, a tačno vreme primanja saučešća i sahrana naknadno će biti objavljeno. Prema želji porodice, ne donositi velike bukete ni ikebane, već po jednu ružu ili cvet koju bi spustili kraj nje - objavila je njena prijateljica.

Foto: Instagram printscreen

Tanja Svilanović

 

Od Tanje su se oprostile njene kolege i đaci iz 14. beogradseke gimnazije, gde je Svilanovićeva radila poslednjih osam meseci. Na komemoriciji, koja je održana danas u gimnaziji, čuli su se jecaji kolega i đaka.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je srčani zastoj. Tanja se pored novinarstva bavila i nastavničkim pozivom, pa je predavala sociologiju u gimnaziji u Beogradu.

Foto: screenshot Pink tv

Tanja Svilanović

 

Podsećamo, prema nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je srčani zastoj. Tanja se pored novinarstva bavila i nastavničkim pozivom, a sa đacima sa kojima je stalno bila u kontaktu imala je sjajan i profesionalan odnos.

Tokom profesionalne karijere radila je u redakcijama novina Alo, Objektiv i Informer. Iza sebe je ostavila maloletno dete.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading