PROGOVORIO UBICA MALE MARIJE (8)! Evo šta je rekao u policiji! Ovo niko nije očekivao od njega, SAD JE SVE JASNO

Autor:

Svet

27.05.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se Marija u petak uveče nije vratila kući, prvo je njena sestra otišla da proveri gde je, a kad je ona majci rekla da nema ni nje ni ubice, majka je pozvala policiju

PROGOVORIO UBICA MALE MARIJE (8)! Evo šta je rekao u policiji! Ovo niko nije očekivao od njega, SAD JE SVE JASNO

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Antena3CNN

Muškarac iz Rumunije koji je na svirep način u noći između petka i subote silovao, a onda i ubio osmogodišnju devojčicu Mariju Silviju Čiku Rošu iz Botošanija, dobio je 30 dana pritvora.

Rumun se opirao prilikom hapšenja u subotu, ali tek danas su procurile informacije o tome šta je rekao u policijskoj stanici i zašto možda neće ni biti potrebno duže suđenje.

Muškarac je, naime, odmah priznao zločin. Rekao je da je kriv, da se neće žaliti ni na jednu odluku suda i da je spreman da prihvati bilo kakvu kaznu.

Ovo je iznenadilo stanovnike sela Jaija kod Botošanija gde je muškarac živeo kao i silovana i ubijena devojčica.

Njihovo iznenađenje došlo je kao posledica toga što ubicu znaju kao čoveka loše naravi koji nije delovao kao neko ko bi ikada priznao bilo šta loše u životu da je napravio.

Kako javlja rumunski portal Antena Observator, on je odgovorio na nekoliko pitanja njihovog novinara koji je, iako je osumnjičeni bio okružen policajcima, uspeo da mu postavi nekoliko pitanja.

Uhapšeni je ovako pokušao da objasni strašne činjenice.

Novinar: "Da li ste hteli da je ubijete?"

Ubica: "Ne!"

Novinar: "Ali šta ste hteli da uradite s njom?"

Ubica: "Krivo je piće!"

Novinar: "Zašto ste se skrivali od policije?"

Ubica: "Znao sam da će me uhvatiti."

Novinar: "Gde ste se skrivali?"

Ubica: "U šumi."

Rumunski mediji su isprva javili da je reč o Marijinom rođenom ujaku, pošto njena majka ima brata, ali je od juče i ta misterija razotkrivena - radi se o rođenom bratu majčinog partnera.

Sudije su prihvatile predlog tužioca da se osumnjičenom odredi 30-dnevni pritvor. Njegov advokat nije izbegavao medije, naprotiv.

Odmah je izašao s tezom da je ubica male Marije priznao zločin, kao i da je bio u stanju teškog pijanstva kad ju je silovao i ubio u šumi.

A šta se ovde dogodilo u noći između petka i subote?

Majka je malu Mariju poslala kod ubice koji je živeo na 30 metara od njih sa ocem i majkom, da od njega uzme šerpu zbog pravljenja večere.

Kako se Marija nije vratila kući, prvo je njena sestra otišla da proveri gde je, a kad je ona majci rekla da nema ni nje ni ubice, majka je pozvala policiju.

Za to vreme, on je silovao i ubio Mariju u šumi a onda se do podneva narednog dana krio po selu, po štalama i jarcima.

Napravio je veliku grešku što se vratio na mesto zločina da vidi šta se tamo dešava. Policija ga je ugledala i pojurila za njim. 

Ispalili su dva hica upozorenja u vazduh i muškarac je podigao ruke u vis i predao se. 

Dete je istog jutra pronađeno mrtvo, nago i sa tragovima krvi, na obodu sela.

Otac ubice oglasio se jutros rečima da, iako je reč o dobrom čoveku, posle takvog postupka "njemu među ljudima više nije mesto".

Majka ubice izjavila je još u subotu da je u stanju šoka jer je sin "znao da popije" i imao je ponekad "nezgodnu narav" ali i da je voleo Mariju i njenu sestru i često se igrao s njih dve u dvorištu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading