OVO GA IZBACUJE IZ TAKTA! Evo šta Aco Pejović ne podnosi! Zameri se ljudima čim primeti jednu stvar! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek sam koji otvoreno pokazuje kada mu nešto smeta, a dodatno me iritira kada neko to ignoriše, tvrdi folker.

OVO GA IZBACUJE IZ TAKTA! Evo šta Aco Pejović ne podnosi! Zameri se ljudima čim primeti jednu stvar! (FOTO)

Foto: ST/N. Pančić

Aco Pejović

Pevač Aco Pejović kaže da nikad nije mogao da podnese nevaspitane ljude, kao i da je to za njega nešto što ga uvek izbaci iz takta. 

Ne podnosim nevaspitane i bezobrazne ljude. Čovek sam koji otvoreno pokazuje kada mu nešto smeta, a dodatno me iritira kada neko to ignoriše i radi stvari koje me iritiraju - rekao je pevač za Kurir. 

Foto: ATA Images

Aco Pejović

 

Aco tvrdi da je kod kuće ipak mnogo tolerantniji, pa je progovorio i na temu braka, te otkrio kako je došlo do toga da suprugu oženi nakon samo sedam dana zabavljanja.

- Brak nije samo emotivna veza dvoje ljudi. Brak je i poštovanje i smeh do suza, brak je i kada imate tu ruku na ramenu kao znak podrške kad je teško, zagrljaj kad je lepo... Biljana i ja imamo tu sreću da smo okruženi ljudima koji nas istinski vole i koji zajedno sa nama čine naš brak dinamičnim, radosnim i srećnim. O deci da i ne govorim. Ljubav i poštovanje su ime i prezime braka.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aco Pejović sa suprugom

 

Kako je nedavno otkrio, skupoceni automobil kojim je došao na svoju promociju mu je kupila supruga Biljana Pejović, a i on je nju počastio.

- Žena me je častila. Kad me prijatelji pitaju otkud "porše", ja kažem žena mi je kupila poklon. I ja sam njoj uzeo auto, samo što je ona skromna. Nisam ga ukrao, zaradio sam ga, što da ne pokažem. Nemam obavezu nikakvu ni prema kome. Moj brak je uvek bio jak i samo može da bude jači! Mnogo sam ja jake temelje napravio da bi oni rušili. Male su im te atomske bombe. Kada nemaju šta da se bore protiv nas, a ne znam ni zašto se bore, onda pokušavaju. Niko ne može da upropasti moju porodicu. Nije mesto na ovoj promociji da dajem prostora toj kuhinji gde se kuva ta pokvarena čorba. Ja sam mnogo srećan i zadovoljan. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading