ŠOK IZJAVA SLOBE MIĆALOVIĆ: Glumicu OSUDILI zbog reči koje je uputila ŽENAMA!

Autor:

Zabava

21.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović šokirala stavom!

ŠOK IZJAVA SLOBE MIĆALOVIĆ: Glumicu OSUDILI zbog reči koje je uputila ŽENAMA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović

Izjava glumice Slobode Mićalović o glavnim problemima današnjih brakova izazvala je burne reakcije. Njeno mišljenje o tome da su žene izgubile poštovanje prema muževima izazvalo je oprečna mišljenja i komentare na društvenim mrežama.

Sloboda Mićalović ističe da je ženama danas teško da budu i majke, i domaćice, i uspešne žene, i supruge, i da pritom ostanu negovane i lepe. Ona je naglasila da je to veliki teret koji su žene same sebi nametnule, te da je danas izgubljen odnos i poštovanje prema supružnicima. Ova izjava podigla je mnogo prašine i izazvala žestoke reakcije, kako pozitivne, tako i negativne.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sloboda Mićalović

 

- Mislim da smo se promenile, ali na gore. Mi smo se emancipovale i tražile da budemo nezavisne, ali mislim da smo time sebi napravile veliki problem. Ja imam 37 godina i nisam sigurna da bih mogla da živim kao što je Simka živela. Prija mi da budem svoja, da imam svoje parče hleba, da se ja nešto pitam, sve što je tada bilo nemoguće i nedopustivo. Ali, tešku stvar smo sebi zadale - da budemo i majke i domaćice, i uspešne žene i supruge, i lepe i negovane - rekla je Sloboda i dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović

 

- Mi smo danas izgubile taj odnos, odnosno poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brze na jeziku, a to nas onda košta. One su bile mudrije. Čini mi se da je ženama po prirodi dato da budu mudre, a muškarcima je data snaga. Mislim da to malo koristimo, više bismo mi da se bijemo sa njima rečima, da budemo mi jake, a ne treba, prosto ne treba - rekla je Sloboda jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading