UŽIVA DOK MU SIN ROBIJA! OGLASIO SE GASTOZOV OTAC! Evo šta radi dok mu je naslednik iza rešetaka na Tajlandu!

Autor:

Zabava

15.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dabome da mi je žao, ali znam da će sve da bude dobro!

UŽIVA DOK MU SIN ROBIJA! OGLASIO SE GASTOZOV OTAC! Evo šta radi dok mu je naslednik iza rešetaka na Tajlandu!

Foto: Happy printscreen

Otac bivšeg rijaliti učesnika Nenada Marinkovića Gastoza, Svetislav Sinđelić Đura, kaže da pije pivo i da se nimalo ne potresa zbog toga što mu je naslednik na robiji. 

- Evo me tu sam pijem pivo. Naravno da znam da mi je sin u zatvoru. Nažalost, ne mogu ništa da mu pomognem. Koliko znam nije ništa kriv, a ako se dokaže da je kriv na***aće - kaže kroz osmeh Đuro za Kurir, koji se nimalo nije potresao što mu je naslednik završio iza rešetaka:

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nenad Marinković Gastoz

 

- Dabome da mi je žao, ali znam da će sve da bude dobro. Upala je racija tamo gde je on bio i priveli su sve pa i njega. Popodne ću da pokušam da ga dobijem. Imam ja poseban broj telefona. Tamo mu je valjda i devojka, pa nemam šta da brinem - kaže Nenadov tata.

Podsetimo, Marinković je priveden pre sedam dana nakon rutinske kontrole, a kako nije imao novac da plati kaznu zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, organi tamošnjeg reda i mira su ga zadržali da služi kaznu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz

 

Inače, Gastoz je nedavno bio u žiži javnosti i zbog rijaliti učesnice Aneli Ahmić. Naime, Osman Karić je objavio na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj Aneli pozira sa Gastozom. Ova fotografija izazvala je iznenađenje među fanovima, jer su njih dvoje na njoj delovali veoma prisno, zagrljeni. Oskudno obučena Aneli istakla je bujne silikonske grudi, dok se pored nje na slici nalazi i Gastoz sa Anelinom majkom.

Poznato je da je Anelina sestra Sita bila deo rijalitija "Parovi", pa je verovatno na taj način i došlo do poznanstva sa reperom, jer je on bio dva puta pobednik pomenutog rijalitija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading