PEVAČICA PROGOVORILA O RAZVODU NAKON GODINA ĆUTNJE: Suočila se sa ogromnim BOLOM, pa priznala šta se dešavalo u 4 zida!

Autor:

Zabava

14.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković progovorila o razvodu!

PEVAČICA PROGOVORILA O RAZVODU NAKON GODINA ĆUTNJE: Suočila se sa ogromnim BOLOM, pa priznala šta se dešavalo u 4 zida!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković govorila je za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' te otkrila da je kupila novo imanje blizu Beograda koje će joj koristiti za za odmor i uživanje.

Pored toga, pevačica je najavila i nove pesme, to jest njene hitove koje će ponovo snimiti u novim aranžmanima.

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

 

Zorica nije mogla, a da ne prokometariše i česte razvode na estradi, ono o čemu svi pričaju. Kao bomba odjeknula je vest o razvodu pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića. Zorica je sada otkrila da je prošla kroz dva razvoda, te da je morala svoj život da nastavi dalje. 

- Ja sam razvod prošla dva puta. To sve boli, ali je nisam kukala i plakala. Ima i gorih slučajeva, nama je možda malo lakše jer smo finansiji stabilniji. Hvala Bogu, sigurnost imaš, za razliku od onih ljudi koji kraj s krajem sastavljaju, ne treba kukati, rekal je ona.

Zorica se osvrnula i na pevačicu Kseniju Pajčin, sa kojom se družila, a pevačici ej nedavno bila i godišnjica smrti, pa je ovo bio trenutak da se i toga priseti.

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin

 

- Družila sam se sa Ksenijom. Bila je stalni gost u toj mojoj prvoj kafani. Čak i kad nije radila dolazila je... Volela je da uzme mikrofon i zapeva ''Moj dilbere kud se šećeš''. Bila je nesrećna, videlo se to, ali niko nije mogao da nasluti ono što će se desiti. I dalje mi nedostaje, bila je jako draga, nedostaje mi i dalje kao prvog dana, rekla je Zorica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading