HITNO OGLAŠAVANJE DRAGANE MIRKOVIĆ! Posle OVIH reči se SVE MENJA, Toni Bijelić ni ne sluti šta se dešava u jeku RAZVODA!

Autor:

Zabava

13.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković se obratila Dari Bubamari!

HITNO OGLAŠAVANJE DRAGANE MIRKOVIĆ! Posle OVIH reči se SVE MENJA, Toni Bijelić ni ne sluti šta se dešava u jeku RAZVODA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Pevačica Dragana Mirković nedavno je iznenadila javnost saopštivši vest o razvodu od biznismena Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka. Ova vest je podigla dosta prašine u javnosti, a jedna od njenih koleginica, Dara Bubamara, izrazila je želju da ih pomiri, ističući da je i razgovarala sa Bijelićem o tome.

Naime, Dara je prokomentarisala da je pokušala da stupi u kontakt sa Tonijem radi rešavanja nekih administrativnih pitanja, ali je istakla da bi rado pomirila Dragana i Tonija. Ova izjava je izazvala pažnju javnosti, a nakon toga, Dragana je na Instagramu reagovala na jednu od Darinih objava, stavivši emotikon srca, što je jasno nagovestilo da su njih dve bliske.

Foto: instagram.com

Dragana Mirković odgovorila Dari Bubamari

 


Dara je takođe iznela svoje mišljenje o celokupnoj situaciji, ističući da smatra da razvod ne bi trebalo da bude javna stvar, posebno zbog dece. Izjavila je da podržava Dragana kao koleginicu i da bi volela da situacija može da se reši na miran način, istovremeno naglašavajući da se nije mešala u njihov privatni život.

Ova situacija je izazvala različite reakcije u javnosti, dok su mnogi izrazili podršku i razumevanje za tešku situaciju kroz koju prolazi Dragana Mirković. S obzirom na dugogodišnji brak i javni status ove pevačice, interesovanje medija za ovu vest je veoma veliko.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dara Bubamara Amig show

 


Dara Bubamara, u svom komentaru o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, istakla je da je pokušala da stupi u kontakt sa Tonijem radi rešavanja administrativnih pitanja, ali i da bi volela da pomiri Dragana i Tonija. Istovremeno, naglasila je da se ne bi mešala u njihov privatni život i da podržava Dragana kao koleginicu.

Ova izjava Darabubamare je izazvala pažnju javnosti, budući da je istakla da bi volela da situacija bude rešena na miran način, ali da se ne bi mešala kao Majka Tereza. S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo između Dara i Dragane, javnost je sa pažnjom pratila reakcije ove poznate pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

14.04.2024 21:16

Preteruješ,ostavi se Tonia,obezbeđenja uspešna, deca živa i zdrava,nemoj tu priču forsirasti ljudi ćetr zamrzeti,od svakodnevnih komentara,koji su KRAJ.