SNIMAK TUČE SA LICA MESTA! Ovako je izgledala drama dok je Dragana pevala, obezbeđenje na sve strane! (VIDEO)

Autor: P. R. - D. L.

Zabava

14.04.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivne informacije iz Nemačke!

SNIMAK TUČE SA LICA MESTA! Ovako je izgledala drama dok je Dragana pevala, obezbeđenje na sve strane! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika.rs

Pevačica Dragana Mirković pevala sinoć u jednom noćnom klubu u Hanoveru, a nedugo nakon što je izašla na scenu izbila je opšta makljaža! Naime, kako je portal Republika prvi izveštavao sa lica mesta, obezbeđenje je odmah reagovalo, pa je pomahnitale muškarce koji su se potukli izbacilo napolje. 

 

 

- Dragana je za to vreme bila fokusirana na publiku i kasnije je bila do detalja obaveštena o skandalu koji se desio nedaleko od bine. Nastup je na kratko prekinut, a kada je obezbeđenje bilo sigurno da je bezbedno i da su svi gosti koji su pravili problem van noćnog kluba, nastavilo se sa programom. Dragana je s pesmom nastavila odlično raspoložena i odmah je sa publikom počela da peva u glas - priča nam izvor koji je bio na licu mesta.

Foto: Republika.rs

Dragana Mirković

 

Inače, ovo je bio prvi nastup Dragane Mirković nakon niza uspešnih velikih koncerata, koji su imali humanitarnu pozadinu u organizaciji ,,Srbi za Srbe".

- Moje kolege još uvek ne znaju za ovo, ja nisam ništa pričala baš iz razloga da se ne misli da se radi lične moje promocije. To je prvo što sam zahtevala i da ne moramo na početku to da kažemo, ali verujem da će mene moje kolege podržati i da ima divnih ljudi među njima", rekla je pevačica otkrivajući da je "najvažnija informacija", tačnije ova vezana za humantiranu stranu, izostavljena kada je najavljivala koncerte". Naša je želja da podsetimo te porodice kad sve bude gotovo i da ih ja lično upoznam. Ovo je nešto mnogo veće jer nisam sama, imam HO Srbi za Srbe. Milion dinara od svojih koncerata, lično mojih, doniram. Potrebni su sponzori da što više sakupimo novca - rekla je Dragana.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading