DRAGANA MIRKOVIĆ SE OBRATILA DARKU TANASIJEVIĆU: Nakon razvoda voditelj Elite je nasmejao do SUZA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit scena na društvenim mrežama!

DRAGANA MIRKOVIĆ SE OBRATILA DARKU TANASIJEVIĆU: Nakon razvoda voditelj Elite je nasmejao do SUZA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević prepoznatljiv je po svom smislu za humor i šaljivim klipovima koji na društvenim mrežama uvek postanu viralni. On je juče sve oduševio skečom koji je podeliona svom profilu na društvenoj mreži Instagram, kad se snimio u šaljivoj situaciji uz izjavu pevačice Dragane Mirković

 

 

Folk zvezda nije ostala imuna na klip koji je podelio Darko, pa se oglasila u komentarima. Ona mu je ostavila nekoliko emotikona koji plaču od smeha i jasno stavila do znanja koliko ju je ovaj snimak nasmejao i oduševio. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković prokomentarisala snimak Darka Tanasijevića

Podsćenja radi, u saopštenju koje je Dragana Mirković objavila, pevačica je istakla da je odlučila da podnese zahtev za razvod braka zbog nepomirljivih razlika i toga što već duže vreme nisu uspeli da održe zajednicu. Ipak, istakla je da će uvek gajiti poštovanje prema Toniju kao ocu svoje dece i nekome sa kim je provela mnogo lepih godina.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading