ĐINA DŽINOVIĆ ZARATILA SA BIVŠIM ZADRUGAROM: Otkriveni svi detalji SUKOBA, pojavili se ŠOK DOKAZI!

Autor:

Zabava

14.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović ušla u sukob sa bivšim zadrugarom!

ĐINA DŽINOVIĆ ZARATILA SA BIVŠIM ZADRUGAROM: Otkriveni svi detalji SUKOBA, pojavili se ŠOK DOKAZI!

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina Džinović izaziva pažnju gde god da se pojavi. Vrlo popularna na društvenim mrežama, naročito na TikToku, redovno se nađe na meti komentara, te je tako sada ušla u žestok klinč sa bivšim zadrugarom Nenadom Necom Lazićem

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović

 

Naime, kako je Đina pod budnim okom javnosti, bivši zadrugar i poznati tiktoker, Nenad Lazić Neca, na svom instagram profilu novom objavom šokirao je javnost! Bivši zadrugar je objavio da ga je Džinovićeva blokirala na nalogu društvene mreže TikTok.

- Zanima me zašto je ćerka Harisa Džinovića blokirala, a da, zloba ne može da podnese dobrotu - napisao je on.

Foto: Instagram.com

Đina Džinović blokirala Necu Lazića

 

Nakon što se ova vest proširala društvenim mrežama, Neca Lazić se oglasio tim povodom za domaće medije i otkrio šta se zapravo desilo. Naime, on ističe da nije siguran kada ga je i zbog čega Đina Džinović blokirala na društvenoj mreži TikTok. 

- Ko zna kada me je ona blokirala, ja sam slučajno saznao, nešto sada da vidim i kažem: "Bože, što me je devojka blokirala?!". Ma ko zna što je, verovatno što je zlobna devojka, kao što drugi ljudi pričaju, pa ne može da podnese pozitivnu dušu kao što sam ja. Ja ne znam šta je ljudima, da me blokiraju... Još sam mislio da je promenila ime, kažem drugarici da proveri, ona kaže da ima profil. Znaš kakvi su ti ti nabeđeni mamini i tatini sinovi - rekao je Neca za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading