ANA NIKOLIĆ OPET ŠOKIRA! Progovorila o svojim neprijateljima, slučajno saznala KO JOJ RADI IZA LEĐA!

Autor:

Zabava

14.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo krokodila, poskoka i aspida skupiše se oko mene, onako podmuklo da i ne primetih, napisala je ona.

ANA NIKOLIĆ OPET ŠOKIRA! Progovorila o svojim neprijateljima, slučajno saznala KO JOJ RADI IZA LEĐA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Ana Nikolić neretko šokira objavala na društvenim mrežama, a u poslednjoj u nizu napisala je da u svojoj okolini ima mnogo ljudi koji su joj neprijatelji, kao i da joj nije jasno kako to nije primetila na vreme. 

Ona je napisala da ima mnogo aspida oko nje, koje su se suptilno uvukle u njen život. 

Foto: instagram printskrin

Objava Ane Nikolić na Instagramu

 

Mnogo krokodila, poskoka i aspida skupiše se oko mene, onako podmuklo da i ne primetih. Misliše oni... Kakvi amateri i veliki optimisti koji svoja uverenja zasnivaju na svemu, osim na činjenicama - napisala je Ana, pa nastavila:

- Ja sam ipak Vatikan. Hvala, doviđenja. Ja sam Ana, rešila se šljama. Hvala, doviđenja.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

 

Inače, pevačica je pre ovoga bila u žiži javnosti, zajedn sa Stefanom Đurićem Rastom, kog je prozivala jer joj navodno nije dao novac koji je zaradila od uspeha koji je postigao album "Labilna".

- Pitanje glasi - gde je tačno novac od albuma "Labilna", koji je legao na račun u Americi? Baš se i ja sećam, tačno, istog dana na Dedinju. Gde je pisalo 250.000 dolara od pregleda za album "Labilna". Presek se radi na svakih šest meseci. Ovo beše tek prvi presek? Ne znam šta petlja Rasta, ali koliko znam, novac od albuma nisam dobila, dok se on sa druge strane u javnosti žali kako je on zakinut. Ne znam ko je njega mogao da zakine, ali znam dobro da je on mene - napisala je Ana u svojoj objavi na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading