ZBOG OVOG GESTA SINA DRAGANE MIRKOVIĆ SU SVI U SUZAMA: Marko objavio slike iz DVORCA, OVAJ muškarac se našao u Beču!

Autor:

Zabava

14.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić podržao svoju majku Draganu Mirković!

ZBOG OVOG GESTA SINA DRAGANE MIRKOVIĆ SU SVI U SUZAMA: Marko objavio slike iz DVORCA, OVAJ muškarac se našao u Beču!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Marko Bijelić

Razvod pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića izazvao je ogromnu pažnju javnosti, ali i odnose koji su se kasnije desili u porodici. Naime, Marko, naslednik biznismena i pevačice, ne prati svog oca na Instagramu, što dovodi u pitanje njihov odnos. Međutim, Marko ne krije koliku podršku pruža svojoj majci, te je nedavno podelio na svom Instagramu njihovu saradnju, pokazujući da ima neraskidiv odnos sa majkom koji ništa ne može da poljulja.

Foto: Instagram.com printscreen

Marko Bijelić Instagram Dragana Mirković

 


Dragana je i posle teškog perioda nastavila sa svojom karijerom, a sin je upravo nastavio da se sada bavi njenom muzikom i nastupima, nakon što je Toni prestao. Tako je Dragana pre dva dana objavila novi duet sa kolegom iz Hrvatske, a spot su upravo snimili u njenom dvorcu u Beču. Ova saradnja je izazvala pažnju javnosti, a komšijski mediji iz Hrvatske su duboko nezadovoljni pesmom pevačice.

Foto: ST/Dragan Kadić, Petar Divac

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

Marko je podržao svoju majku, pa je tako podelio na svom Instagramu njihovu saradnju. Ovim je pokazao da ima neraskidiv odnos sa majkom koji ništa ne može da poljulja. 

- Želela sam da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve mogla sama. Toni je bio lep momak, vozio je moćan auto, kao i svi u Beču. Nije imao stan, ali ok, mislila sam, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela. Mogla sam da se udam za bogataša, da ne radim ništa, međutim, to me nije privlačilo. On je umeo da me prati i zajedno smo dosta toga napravili, ali rizikovala sam mnogo - priseća se Dragana i dodaje:

- Obično je žena žrtva, jer je ona stub porodice. Žena je i žena, i radnik, i supruga, i majka. U mom slučaju i zvezda. Morala sam mnogo sebe da dam, da pravim ustupke. Ne može nešto da traje, ako idete po svom. Ukoliko nema kompromisa i dogovora. Ako postoji problem, hajde da ga rešimo. Svaki problem može da se reši ukoliko dve normalne osobe sednu i popričaju - ispričala je pevačica u decembru prošle godine. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading