OVO VREDI VIŠE OD MILION DOLARA: Zavirite u LUKS STAN Ivane Malić i Miloša Bikovića u Moskvi - pogled na Crveni trg ostavlja BEZ DAHA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić pokazala kako izgleda pogled sa terase u Moskvi!

OVO VREDI VIŠE OD MILION DOLARA: Zavirite u LUKS STAN Ivane Malić i Miloša Bikovića u Moskvi - pogled na Crveni trg ostavlja BEZ DAHA! (GALERIJA)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Popularni glumac Miloš Biković u januaru ove godine dobio je sina Vasilija sa suprugom Ivanom Malić. Atraktivni mladi par živi na relaciji Beograd-Moksva, gde Miloš radi na više projekata. Ivana, koja je u poslednje vreme sve aktivnija na društvenim mrežama, pokazala je kako Miloš i ona stanuju kad su u Rusiji, a snimak koji je podelila oduševio je njene pratioce.

Njih dvoje u Beogradu žive na luksuznom stanu na Dorćolu, a u Moskvi se sa njihove terase pruža predivan pogled na čuveni Crveni trg

- Sezona terasi u Moskvi zvanično otvorena - napisala je Ivana u opisu snimka, koji je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Ivana Malić ne krije svoju bezuslovnu ljubav prema sinu Vasiliju. Svojim pratiocima redovno pokazuje koliko uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim naslednikom. Njihova bliskost je očigledna, jer se Ivana ne odvaja od malog Vasilija ni tokom jutarnje kafe.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana nedavno pokazala kako uživa sa Vasilijem

Podsećanja radi, Miloš Biković je nedavno opisao kako se oseća od kada je postao otac i koliko je srećan zbog toga.

- Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - rekao je glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading