EVO KAKO SE BIKOVIĆEVA ŽENA SNALAZI U ULOZI MAJKE: Objavljene privatne fotke!

Autor:

Zabava

06.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić otkrila kako provodi vreme sa naslednikom!

EVO KAKO SE BIKOVIĆEVA ŽENA SNALAZI U ULOZI MAJKE: Objavljene privatne fotke!

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić, supruga poznatog glumca Miloša Bikovića, nedavno je zakoračila u novu ulogu - ulogu majke. Njihova ljubav je rezultirala dolaskom na svet malog Vasilija, koji je postao centar njihovog sveta.

Ivana je putem svog Instagram profila podelila intimne trenutke majčinstva sa svojim pratiocima. Na jednoj od fotografija, Ivana uživa u kafiću uz kafu i kolačiće, dok na drugoj fotografiji ističe realnost majčinstva - nogice njenog sina Vasilija zauzimaju centralno mesto, dok se Ivana smeška u pozadini. Ovaj iskreni prikaz majčinstva naišao je na pozitivne reakcije njenih pratilaca, koji su se nasmejali uz nju.

 


Ivana Malić ne krije svoju bezuslovnu ljubav prema sinu Vasiliju. Svojim pratiocima redovno pokazuje koliko uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim naslednikom. Njihova bliskost je očigledna, jer se Ivana ne odvaja od malog Vasilija ni tokom jutarnje kafe.

Ova mlada glumica, osim što uspešno gradi svoju karijeru, sada uživa u ulozi majke i svakodnevno otkriva nove čari roditeljstva. Pratioci sa nestrpljenjem iščekuju nove trenutke koje će Ivana podeliti sa njima, dok ona sa osmehom na licu uživa u svakom koraku majčinstva.

Foto: Instagram.com

Ivana Malić Instagram

 

Podsećanja radi, Miloš Biković je nedavno opisao kako se oseća od kada je postao otac i koliko je srećan zbog toga.

- Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - rekao je glumac.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading