JUŽNI VETAR 3 SE SNIMA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ: Otkriveni svi DETALJI sa seta, Maraš i Baća stižu u Beč!

Autor:

Zabava

09.04.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno da će se nastavak filma ,,Južni vetar" snimiti u dvorcu Dragane Mirković!

JUŽNI VETAR 3 SE SNIMA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ: Otkriveni svi DETALJI sa seta, Maraš i Baća stižu u Beč!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, ATA Images, printscreen/RTV Pink

Prema najavama, snimanje trećeg dela popularne sage "Južni vetar" trebalo bi da počne ove godine u Beču. Film nosi naslov "Južni vetar 3: Gas geben", što na nemačkom jeziku znači "dati gas" ili žargonski "ide gas". Interesantno je da će jedna od lokacija snimanja biti zamak i imanje pevačice Dragane Mirković, koja i cela njena porodica već godinama podržavaju autore ove priče.

Novi deo sage "Južni vetar" seli se u glavni grad Austrije, a očekuje se da jedna epizodna uloga bude ponuđena sinu pevačice Dragane Mirković, Marku Bijeliću. Iako se spekulisalo da bi i sama pevačica mogla da se oproba kao glumica, čini se da će se fokus ipak staviti na njenog sina.

Republika

Foto: Republika

Dvorac Dragane Mirković

 

- Stigla je neka nova generacija zaista sjajnih, talentovanih, ali i uspešnih glumaca, čija slava, na moju veliku sreću, prevazilazi granice Balkana. Film je fantastičan, uživala sam i toplo ga preporučujem svima - izjavila je pevačica nakon prikazivanja drugog dela, kad se fotografisala sa Bikovićem i Radonjićem, piše Kurir.

- Ne mogu da komentarišem ništa o nastavku snimanja i radnji filma - kratko je poručio.

Scenario za treći deo filma nastao je po ideji reditelja Miloša Avramovića, a napisao ga je Petar Mihajlović. Publika će morati da sačeka do 2025. godine da vidi kakva sudbina očekuje Maraša i Baću, jer će tada film biti spreman za bioskope.


Glavni glumac i koproducent Miloš Biković nedavno je izjavio da će predstojeći film staviti tačku na projekat "Južni vetar". Produkcija za veliko finale pregovara sa svetskom zvezdom Madsom Mikkelsenom, poznatim po ulogama u popularnim ostvarenjima kao što su "Hanibal" i "Kazino rojal".

Foto: Foto Nemanja Miščević

Južni vetar

 


Dragana Mirković nije bila dostupna za izjave, ali je ranije izrazila oduševljenje novom generacijom talentovanih glumaca čija slava prevazilazi granice Balkana. Pevačica je imala prilike da upozna Miloša Bikovića i toplo preporučuje film "Južni vetar" svojim pratiocima.

Nakon uspeha prvog dela filma i popularnosti nastavka "Južni vetar: Ubrzanje", publika s nestrpljenjem očekuje treći deo uzbudljive akcione priče, uz niz intrigantnih novina koje će doneti nova lokacija, potencijalne uloge i završetak projekta. Sve u svemu, "Južni vetar 3: Gas geben" obećava da će opravdati očekivanja vernih fanova sage.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading