PEVAČICA IZAŠLA IZ BOLNICE, PA DOŽIVELA ŠOK ČIM JE STIGLA KUĆI! Zatekla poruku na krevetu, pa sve podelila na društvenim mrežama (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica je bila dirnuta time što su joj bliski ljudi priredili iznenađenje.

PEVAČICA IZAŠLA IZ BOLNICE, PA DOŽIVELA ŠOK ČIM JE STIGLA KUĆI! Zatekla poruku na krevetu, pa sve podelila na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: youtube/printscreen

Pevačica i učesnica takmičenja "Zvezde GrandaDragica Zlatić nedavno je izgubila oca, da bi potom završila u bolnici. Ona je sada izašla iz bolnice, a kod kuće su je sačekali pokloni dobrodošlice koje su pripremili njoj bliski ljudi. 

Foto: Instagram printscreen

Dragica Zlatić dobila gomilu poklona

 

- Dobrodošla kući! Draga naša Dragice, svaki naredni dan je tvoj dan. Mi znamo da možeš i vjerujemo u tebe. Poslije svake kiše dolazi duga i ne zaboravi to. Mislimo na tebe, volimo i ljubimo puno - pisalo je u poruci koja ju je dočekala - pokazala je na društvenim mrežama pevačica,nakon što je slikala cveće i čokolade. 

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana uz objavu uz bolnice poslala jaku poruku, ali nije navodila zbog čega je hospitalizovana.

Foto: youtube/printscreen/Grand Online

Dragica Zlatić

 

- Ležim i razmišljam koliko smo besni i nezahvalni, koliko ništa ne cenimo, a znate zašto? Zato što mislimo "Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumeva" - napisala je ona, da bi potom dodala: 

- Kad te "klepi" pa ne možeš danima da mrdneš, misaona imenica je da ustaneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica... Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo - objasnila je Dragica.

Mnogi su već tada pokušavali da saznaju šta je razlog što je pevačica završila u bolnici, ali ona nije precizirala sa čime je tačno imala problema. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading