TONI BIJELIĆ PROVOCIRA DRAGANU? U jeku RAZVODA uhvaćen sa OVIM PEVAČEM na javnom mestu!

Autor:

Zabava

12.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bijelić ne prestaje da intrigira javnost u jeku skandala!

TONI BIJELIĆ PROVOCIRA DRAGANU? U jeku RAZVODA uhvaćen sa OVIM PEVAČEM na javnom mestu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Biznismen Toni Bijelić i pevač Jašar Ahmedovski postali su predmet interesovanja javnosti zbog nedavno objavljene fotografije na Instagramu. Ova neočekivana slika ih prikazuje kako zajedno uživaju u prolećnom danu. Mnogi su primetili Tonijev skockani izgled na slici, a neki su spekulisali da je ovim postupkom želeo da isprovocira svoju bivšu suprugu, pevačicu Draganu Mirković.

Ova fotografija izazvala je brojne reakcije javnosti, koja već mesecima prati dramu oko razvoda Tonija i Dragane. Mnogi su izrazili iznenađenje i čuđenje zbog neočekivanog prijateljstva između biznismena i poznatog pevača. Pored toga, spekulisalo se o tome da li je ova fotografija deo Tonijevih postupaka kojima želi da utiče na svoju bivšu suprugu.

Republika

Foto: Instagram.com

Toni Bijelić sa Jašarom Ahmedovskim

 

Razvod Tonija Bijelića i popularne pevačice Dragane Mirković privukao je veliku pažnju medija i javnosti. Njihov odnos i dalje je predmet brojnih komentara i spekulacija, a svaki njihov potez pažljivo se prati. Ova fotografija sa Jašarom Ahmedovskim samo je jedan u nizu događaja koji su doveli do veće pažnje javnosti na Tonija i njegove postupke.

Fotografija Tonija Bijelića i Jašara Ahmedovskog izazvala je interesovanje zbog neočekivanog prijateljstva između dvojice javnih ličnosti koje su do sada retko viđane zajedno. Ovaj susret sigurno će izazvati nove spekulacije i komentare, a javnost sa nestrpljenjem očekuje nove informacije o njihovom odnosu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvod

 

Podsetimo, Toni je nedavno navodno lumpovao u Zagrebu. On je navodno organizovao druženje u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog zagrebačkog hotela.

Kako se dalje navodi, među zvanicama je bio i zagrebački dizajner Ivica Skoko, koji je došao sa prijateljicom Milenom na 15. sprat luksuznog hotela, odnosu u predsednički apartman.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading