VAŽE ZA JEDAN OD NAJSKLADNIJIH PAROVA NA ESTRADI, A NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE DEŠAVA U NJIHOVOJ KUĆI: Katarina Grujić prekinula tišinu o prevari!

Autor:

Zabava

09.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić je otkrila kako je suprugu proveravala telefon, a onda je usledio ŠOK.

VAŽE ZA JEDAN OD NAJSKLADNIJIH PAROVA NA ESTRADI, A NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE DEŠAVA U NJIHOVOJ KUĆI: Katarina Grujić prekinula tišinu o prevari!

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Katarina Grujić, poznata pevačica, nedavno je progovorila o svom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Par uživa u ljubavi, a posebnu radost im donosi ćerkica Katja, koja je njihov centar sveta. Katarina je istakla da je njihov luksuzni penthaus prava oaza mira koju su uredili prema svojim željama. Međutim, zbog poslovnih obaveza, Marko je privremeno napustio dom i preselio se u Grčku, što je za Katarinu predstavljalo težak izazov.

Katarina je naglasila da ima puno poverenje u svog supruga. Istakla je da u njihovom braku nema mesta za sumnje i ljubomoru. Katarina je izjavila da više ne proverava telefone, smatrajući da bi se udala za osobu za koju veruje da je verna i iskrena.

Republika

Foto: ST/ D. Kadić, Shutterstock

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

 

- Kod nas zaista nema ljubomore. Možda sam nekada proveravala telefon, ranije u vezama, ali sada u braku, ne. Znate kako, sigurno se ne bih udala za nekog za koga mislim da nije veran i zbog koga bijem glavu i ne spavam noćima - rekla je Katarina, a potom dodala:

- Bitno je osetiti mir, a ja sam osetila da je Marko dobar čovek i da je pravi za mene. Stvarno ne brinem kada je on u pitanju. Kada neko želi da te prevari, prevariće te i kada ode do prodavnice i da baci đubre, to su sve gluposti. Znam kakva je Marko osoba. Ni on nije ljubomoran, mislim u granicama normale postoji neka doza ljubomore, ali ne da se proveravaju telefoni - poručila je Katarina za "Grand".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading