FILIP ŽIVOJINOVIĆ KOLABIRAO NA PRIJINOM KONCERTU?! Pevačica VRIŠTALA na sav glas, u SUZAMA dozivala pomoć! ŠOK

Autor:

Zabava

09.04.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuća drama, pevačica vrištala na sav glas!

FILIP ŽIVOJINOVIĆ KOLABIRAO NA PRIJINOM KONCERTU?! Pevačica VRIŠTALA na sav glas, u SUZAMA dozivala pomoć! ŠOK

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović nedavno je održala tri koncerta u novosadskom "Spensu", a kako mediji saznaju, u nedelju uveče došlo je do neočekivanog incidenta kada je Filipu Živojinoviću, suprugu pevačice, navodno pozlilo u nedelju uveče, nakon što se poslednji koncert završio.

Prema rečima izvora koji se našao na licu mesta, Filip i Aleksandra su se uputili ka automobilu nakon završetka koncerta kada je Filipu naglo pozlilo. Njegovo zdravstveno stanje je izazvalo zabrinutost među prisutnima, a Prijovićka je odmah krenula da vrišti i plače od nemoći. Kako se navodi, njihovo obezbeđenje je odmah reagovalo.

- Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert, nakon čega su Filip i ona u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo - kazao je izvor iz hale "Spens", piše Informer.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Filip se srušio nakon Prijinog koncerta u Novom Sadu

Kako se dalje navodi, Živojinoviću se zdravstveno stanje stabilizovalo nakon incidenta, a sudeći po napronom radu na organizaciji velikog broja koncerata, posebno poslednjih u Novom Sadu, pretpostavlja se da je to bio razlog njegovog kolabiranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading