PALO POMIRENJE NAŠEG BIVŠEG PARA: Imali su gomilu fanova, a zbog novih slika GORE MREŽE - dali su ljubavi NOVU ŠANSU? (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomirili se Uki Q i Sergej Pajić?

PALO POMIRENJE NAŠEG BIVŠEG PARA: Imali su gomilu fanova, a zbog novih slika GORE MREŽE - dali su ljubavi NOVU ŠANSU? (FOTO)

Foto: Instagram

Mladi pevač i pobednik takmičenja "Pinkove Zvezdice" Sergej Pajić i influenserka Una Kablar poznatija kao Uki Q, bili su jedan od omiljenih mladih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihov raskid iznenadio je fanove i napravio opštu pometnju na društvenim mrežama. 

Nakon kraha te ljubavi oboje su uplovili u nove veze, koje po svemu sudeći nisu dugo trajale, jer su ih oboje okončali posle nekog vremena. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Sergej Pajić i Uki Q

Međutim, poslednjih nekoliko dana Una i Sergej prave opštu pometnju na društvenim mrežama, zbog čega mnogi sumnjaju da je došlo do pomirenja, samo još nije poznato da li su ponovo prijatelji ili su ljubavi dali novu šansu. Cela drama počela je kad je Sergej izmacio TikTok snimak gde je pisalo da će na more ići sa nekim na slovo "U", nakon čega je usledila lavina komentara da se radi o Uki. 

- Šta se mora nije teško - napisao je on uz snimak koji je podelio. 

 

@sergejpajicc hahahahahah sta se mora nije tesko😂 #foryou #viral #fy #fyp ♬ DAY DAY - Sergej Pajic

 

Ona je nakon toga odgovarala na pitanja fanova, gde su je upitali za pomirenje sa mladim pevačem, a njen odgovor je iznenadio sve. 

- Sutra ćemo - glasio je od govor na pitanje da li se pomirila sa njim. 

Republika

Foto: instagram.com

Uki Q najavila pomirenje sa Sergejem Pajićem

Ali to nije sve, Sergej je danas podelio snimak na kom se Una snima uz njegovu novu pesmu, gde je takođe napisao "Sutra ćemo", što je dodatno potpailo vatru kod fanova. 

Republika

Foto: instagram.com

Una se snimila uz Sergejevu pesmu, on podelio na svom Instagramu

Da li je reč o marketinškom triku ili su ipak uspeli da izglade odnose i ljubavi daju novu šansu, ostaje da vidimo i saznamo kad se budu oglasili povodom svog odnosa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

09.04.2024 10:08

Dve klasicne plasticne nakaze