DEVITO USNIMLJEN BEZ MASKE: Ovo je pravo lice popularnog repera! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

06.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se skrivao, ali su ga paparaci uslikali!

DEVITO USNIMLJEN BEZ MASKE: Ovo je pravo lice popularnog repera! (PAPARACO)

Foto: Printscreen Instagram

Devito sa maskom

Ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da otkrije repera Davida Ljubenovića, poznatijeg kao Devita, bez njegove prepoznatljive maske. Nakon višegodišnjeg praćenja, konačno su uspeli da snime Davida bez maske dok je bio na jednom parkingu gde je bio viđen kako jede, a potom su ga pratili sve do aerodroma.

Nakon dugog perioda spekulacija i nagađanja o tome ko se krije iza maske repera Devite, konačno je otkriven njegov pravi identitet. Fotografije otkrivaju kako Devita zaista izgleda bez svoje maske, a javnost je zaintrigirana ovim otkrićem.

Podsećanja radi, veliku pažnju prošlog proleća je izazvala pesma sa njegovog novog almuba "Plava krv", ,,Acrobatico“ koju je Devito snimio sa Nati Natašom ili je bar tako mislio. Nakon što su mi skinuli pesmu sa muzičkih platformi, pa zatim vratili, ali bez potpisa Nati Nataše, reper je obelodano više detalja o probelmu koji je nastao.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito

- Tu sam lepo prevaren, nisam puno ni pričao o tome. Producent koji je radio tu pesmu pre nekoliko godina sa njom u studiju, više nije imao kontakt sa njom, ali su mu ostali ti neki stari projekti koje je on prodao, kao na berzi. Prodao mi je nešto na šta nije imao pravo, uzeo je pare i potpisao je lažni ugovor sa lažnim podacima. Mi to nismo ni proveravali, smatrali smo da je ok, naša greška - govorio je jednom prilikom popularni reper Devito na za radio S3. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading