Vesna obećala, pa ispalila ćerku za koncert Nikolija ne zna da peva narodnjake

Autor:

Zabava

31.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac progovorila o ćerki na koncertu u Sofiji

Vesna obećala, pa ispalila ćerku za koncert  Nikolija ne zna da peva narodnjake

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna Zmijanac napravila je spektakl u Sofiji, međutim, iako je njena ćerka Nikolija Jovanović trebalo da bude gost na koncertu, to se nije dogodilo, a folkerka je objasnila da je razlog toga vrsta muzike.
- Moja ćerka je mnogo ljuta. Obećala sam joj da će biti gost večeras, međutim, nisam je dovela i eno je plače - priznala je Vesna, nakon čega je publika negodovala što ne vidi Nikoliju, a Vesna je pojasnila.
- Pa šta ću kad ona ne peva ove pesme. Ona peva ono tuc-tuc - rekla je pevačica i nasmejala brojnu publiku.

 

Republika

Foto: TikTok/nikolijaofficial

 

Inače, Nikolija je nedavno imala izliv emocija u lajvu na Tik-toku, kada je zaplakala jer su je prozivali i upoređivali s majkom.

- Moja mama ne peva bolje od mene, ona peva bolje od svih. Jasno? Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali sam ja bolja mama nego moja mama - rekla je Nikolija. 
Vesna je o tom Nikolijinom obraćanju prvi put progovorila u emisiji "Amidži šou".
- Sada shvata i ona da to nije baš tako lako, biti majka pevačica. Ne može i jare i pare. Ne može, sine, da te majka školuje po belom svetu, da ti kupi ovo, da ti kupi ono i da mamu držiš za suknju, kao što ni njoj nije lako sada, vidi sama. A ono vreme moje i ovo njeno nije ni blizu - objasnila je Vesna.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading