U JEKU RAZVODA, TONI BIJELIĆ SE POJAVIO U KASIDOLU: Otkriveni svi detalji SUSRETA, evo gde je Dragana Mirković!

Autor:

Zabava

30.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti das e razvode, otkriveno je kada je Toni Bijelić bio u Kadisolu!

U JEKU RAZVODA, TONI BIJELIĆ SE POJAVIO U KASIDOLU: Otkriveni svi detalji SUSRETA, evo gde je Dragana Mirković!

Foto: Dragan Kadić, ST/Tamara Pavišić

Pevačica Dragana Mirković javnosti je saopštila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića sa kojim je bila 24 godine u braku. U njenom rodnom Kasidolu svi su čuli ovu vest, te su pojedini meštani bili raspoloženi da progovore o pevačicinom razvodu. 

Saopštenje Dragane Mirković u kom je istakla da je potpisala papire za razvod braka i da već gotovo tri godine ne živi pod istim krovom sa suprugom Tonijem Bijelićem meštane njenog rodnog sela Kasidola ostavila je u neverici.

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvod

 

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.

Iako je to pevačica sama saopštila medijima oni i dalje ne mogu da poveruju da se tako nešto dešava u njenom životu.

- Meni je sinovica ona, ali ne viđam je - kaže pred kamerama Blic televizije Draganin stric koji se prisetio kakva je pevačica bila dok je još bila mala i živela u Kasidolu.

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvod

 

- U detinjstvu je imala krive noge ovako - pokazuje nam Draganin stric i nastavlja:

- Ona je bila uporna, i kao dete i dobra, to je naša zvezda sela - ističe pevačicin stric koji nam je objasnio u kakvom su oni rodbinskom odnosu:

- Ona mi je sinovica, njen deda i moja majka su brat i sestra od tetke. Bliža smo familija takoreći.

Iako je na početku razgovora rekao da je ne viđa često, otkrio nam je da je Draganinog supruga Tonija Bijelića video pre samo nekoliko nedelja dok još priča o razvodu nije isplivala u javnost.

Foto: ST/Vladimir Lukić, ST/Tamara Pavišić

Porodična kuća Dragane Mirković

 

Video sam njenog muža pre tri nedelje tu, dolazi on, prodaje mercedes. Dolazi on često, dolaze tako kada su praznici - kaže stric, a na konstataciju da nikada nije zaboravila odakle dolazi ističe:

- Nije, ona kada dođe, kao seljanka je, kao kada se rodila tu. Nije kao što ima pevačica, dve pesme snimile i već misli da leti. Ona je tako vaspitana, ona je dete sa sela. Ja sam bio 40 godina u inostranstvu pa i ne znam toliko detalja, ali čuo sam da je i pomagala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading