SEKA ALEKSIĆ SE OGLASILA U JEKU RAZVODA DRAGANE MIRKOVIĆ: Nisu pričale više od JEDNE DECENIJE, a OVE reči teraju na plač!

Autor:

Zabava

29.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić se oglasila u jeku razvoda Dragane Mirković od Tonija Bijelića.

SEKA ALEKSIĆ SE OGLASILA U JEKU RAZVODA DRAGANE MIRKOVIĆ: Nisu pričale više od JEDNE DECENIJE, a OVE reči teraju na plač!

Foto: Republika

Pevačice Seka Aleksić i Dragana Mirković su nakon čak 12 godina razrešile svoje nesuglasice i ponovo uspostavile kontakt. Seka je javno pružila podršku Dragani nakon potvrde o njenom razvodu od Tonija Bijelića, objavivši na Tviteru snimak na kojem se vidi Mirkovićeva kako se emotivno rasplakala tokom jednog intervjua. Ovaj gest je izazvao pažnju javnosti, ali i neprimeren komentar jednog korisnika, na šta je Seka odlučno odgovorila.

 

 

- Nešto joj mnogo tanan vokabular. Pobeglo to iz Kasedola, al' on iz nje nije.

Seka mu nije ostala dužna, pa je momentalno žestoko odgovorila napisavši:

- Ne se*i, budalo jedna!

Foto: ATA Images, TV Pink

Seka Aleksić i Dragana Mirković

 

Prvi javni susret nakon pomirenja pevačica se dogodio na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije, gde su obe iznele svoje stavove o pomirenju. Seka je istakla da su godine učinile svoje i da se raduje što je ponovo deo javnog života zajedno sa Draganom. Sa druge strane, Dragana je naglasila da između njih nikada nije bilo ružnih reči, te da su ih mediji nepravedno zavadili.

- Nisu to bile ratne sekire, mi smo se naljutile, ja sam bila tvrdoglava jer nisam kriva, a Dragana je juče to divno objasnila, kako je žena rekla, tako je bilo. Kod mene su godine učinile svoje i smatram da istina uvek izađe na površinu, ja sam presrećna što sam danas ovde. Toni me je nazvao, rekla sam da ću doći, srećna sam što sam deo ovoga - rekla je tada Seka Aleksić, a onda je iznela svoju stranu i Dragana.

Foto: Republika

Seka Aleksić i Dragana Mirković o pomirenju

 

- Nama je uvek bilo zabavno i lepo kada smo se viđale, ja sam je gotivila što je luckasta. Moram da kažem, ratne sekire, pomirenja, ne ide uz ovu priču, kada se neko svađa onda je to 'zakopavanje'. Između nas nije bilo nijedne ružne reči, to je prosto privatno. Nas su mediji zavadili, ja sam pogrešila što sam poverovala, a ona što se naljutila. To su tada pametno odradili, bilo je sa više strana - kazala je Mirkovićeva.


Oba pevačica su istakle da nikada nisu iznosile ružne reči jedna o drugoj, što je bio ključni faktor u njihovom pomirenju. Dragana je naglasila da su se mediji mešali u njihov odnos, dok je Seka istakla da su njihove godine iskustva dovele do pomirenja i da su oprostile jedna drugoj. Obe su istakle da je njihov primer trebao da bude inspiracija drugima u muzičkoj industriji.

Ovo pomirenje nakon 12 godina pokazuje da iskrenost i oproštaj mogu da prevaziđu i najdugotrajnije nesuglasice. Seka i Dragana su primer kako se i posle dugog vremena mogu prevazići nesuglasice i pronaći zajednički jezik, a njihova otvorenost može poslužiti kao inspiracija kako treba da se ophodimo prema svojim kolegama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading