CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Nećete verovati koliko je BOGATSTVO Dragane Mirković, ovo joj SIGURNO OSTAJE nakon razvoda!

Autor:

Zabava

27.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je sve šokiralo pevačicino saopštenje da se razvodi!

CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Nećete verovati koliko je BOGATSTVO Dragane Mirković, ovo joj SIGURNO OSTAJE nakon razvoda!

Foto: Instagram.com

Domaću javnost juče je iznenadila vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, para koji je važio za jedan od najstabilnijih na estradi. Njihov brak, koji je trajao 24 godine, bio je primer stabilnosti i zajedništva, te je ovakav rasplet događaja izazvao brojne reakcije.

Kako je pevačica saopštila, par već tri godine živi odvojene živote i ne dele isti krov. Ova informacija šokirala je mnoge, s obzirom na to da su Dragana i Toni često delili zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a pevačica isticala podršku koju dobija od supruga.

Republika

Foto: ATA Images, printscreen

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

Dragana Mirković istakla je da je uložila napore da očuva njihov odnos zarad dobrobiti porodice, ali da su nepomirljive razlike dovele do situacije u kojoj je odlučila da zatraži razvod. Ipak, istakla je da će ostati dosledna svojim principima i da će gajiti poštovanje prema Toniju kao ocu svoje dece.

Pored muzičke karijere, Dragana Mirković je ostvarila značajan uspeh i kroz poslovne poduhvate. Njen televizijski kanal "DM SAT" postao je jedan od gledanijih kanala, doprinoseći porodičnom bogatstvu. Prema procenama, Dragana Mirković raspolaže bogatstvom od čak 100 miliona evra, a vodeći izvor prihoda je firma za prodaju luksuznih automobila "Maybach".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

Iako su detalji razvoda i podele imovine još uvek nepoznati javnosti, potvrđeno je da će Dragana zadržati luksuzni dvorac u Beču, dok će televizija "DM SAT" i zgrada u Požarevcu biti predmet brakorazvodne parnice, prenose domaći mediji. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading