DETETU DAO VOLAN U RUKE! Veljko Ražnatović pokazao kako uči naslednika! Snimak izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

30.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecin sin svaki trenutak gleda da provede sa decom.

DETETU DAO VOLAN U RUKE! Veljko Ražnatović pokazao kako uči naslednika! Snimak izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama!

Foto: printscreen/blic tv

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović pokazao je kako sina Željka uči da vozi, naravno samo prividno, jer je njegov kum upravljao mašinom. Ipak, to je izazvalo pravu polemiku na društvenim mrežama, a dok su jedni hvalili Veljka da na pravi način zabavlja naslednika, bilo je i onih koji su pisali da bi dete tog uzrasta, ipak trebalo da ima neki drugi vid zabave. 

Foto: Instagram printscreen

Veljko sa sinom Željkom na Zlatiboru

 

Kako god, Veljko je iskoristio sunčane dane i sa starijim sinom je otputovao na Zlatibor gde zajedno uživaju u raznim aktivnostima. Na planinu je prvestveno otišao zbog treninga jer se sprema za sledeći bokserski meč.

Veljko se potrudio da svom nasledniku upriliči putovanje za pamćenje, pa je iznajmio i kvad i dok je sedeo u krilu njegovog kuma, a dečak se sve vreme smejao, pa je pokazao da se ne plaši ničega. 

Foto: Instagram printscreen

Veljko je odveo sina na Zlatibor

 

Podstimo, Željko je najstariji Bogdanin i Veljkov sin, a prošle godine su dobili i malog Krstana. Lepe vesti su podelili svega nekoliko meseci kasnije, te će vrlo brzo dobiti i trećeg sina, Ilijana.

Veljko i Bogdana su odlučili da gradsku buku zamene za mir i tišinu, te su se zajedno sa decom preselili u Titel, a Cecin sin je više puta istakao da mu život van prestonice prija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading