NOVI SKANDAL U BRAKU DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Pevačici se obistinila najgora noćna mora, kako će Bijelić ovo objasniti deci?!

Autor:

Zabava

29.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bijelić je doneo šok-odluku, svi bruje o ovom njegovom potezu.

NOVI SKANDAL U BRAKU DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Pevačici se obistinila najgora noćna mora, kako će Bijelić ovo objasniti deci?!

Foto: ATA Images, printscreen

Vest o razvodu poznate folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića izazvala je pravu buru u javnosti. Iako se spekulisalo o mogućem pomirenju, čini se da su šanse za to minimalne, s obzirom na Tonijevo brisanje ili blokiranje Dragane na Instagramu, iako je zadržao njihove zajedničke fotografije. Njihovo trogodišnje življenje odvojeno, otkriveno u Draganih saopštenju, šokiralo je mnoge, budući da su javnosti godinama davali utisak skladnog braka.

Jedan od ključnih detalja koji je privukao pažnju javnosti su Tonijevi postupci na društvenim mrežama. Brisanje ili blokiranje Dragane na Instagramu, uz zadržavanje njihovih zajedničkih fotografija, ostavlja mnoga pitanja otvorenim.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Toni Bijelić

 

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića izazvao je burne reakcije javnosti. Mnogi su izrazili šok i nezadovoljstvo, budući da je njihov brak delovao idilično spolja. Spekulacije o mogućem pomirenju su se brzo raširile, ali Tonijevi postupci na društvenim mrežama doprinose zaključku da do toga možda neće doći.

Iako su se mnogi nadali pomirenju, Tonijevi postupci na društvenim mrežama sugerišu drugačiji ishod. Pitanje koje ostaje otvoreno je šta se krije iza ovog neočekivanog razvoda i da li će javnost ikada saznati pravu istinu. Sve u svemu, ova vest je definitivno izazvala mnogo pažnje i spekulacija, i ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mia

29.03.2024 23:17

Dragana je po stare dane preterala. Ništa joj nevjerujem.

Odgovori 4 11
Dexter

30.03.2024 17:42

A što bi pa brisao zajedničke fotke,čovek nije nedovršen u glavi kao većina,naročito ovi mlađi,čuj raskineš i brišeš slike i blokiraš,kao da niko ne zna gde si bio,s kim i šta si radio,onda nemoj ni da kačiš slike,kao ja,ko će da se smara i briše...