TRAMP NARUČIO 18 DUPLIH ČIZBURGERA ZA PONETI I TO NIJE SVE! Nećete verovati koliko je novca bivši predsednik Tramp potrošio na obrok!

Autor:

Svet

29.03.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseta bivšeg predsednika Donald Trampa popularnom drive-in restoranu

TRAMP NARUČIO 18 DUPLIH ČIZBURGERA ZA PONETI I TO NIJE SVE! Nećete verovati koliko je novca bivši predsednik Tramp potrošio na obrok!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock


Bivši predsednik Donald Tramp je izazvao pažnju javnosti svojom posetom popularnom All American Drive-In restoranu na Long Ajlendu. Nakon što je odao počast ubijenom policajcu Džonatanu Dileru u domu Masapeka, Tramp je zajedno sa svojim osobljem svratio u ovaj restoran i napravio neobično veliku narudžbinu brze hrane vrednu 200 dolara.

Menadžer restorana, Ričard Vultađo, otkrio je da su Tramp i njegova pratnja naručili veoma obiman obrok, uključujući hamburgere, pomfrit i šejk. Narudžbina je bila spremna za samo 10 minuta, a plaćena je kreditnom karticom, uz dodatnu "velikodušnu" napojnicu. Interesantno je da je Tramp, prema rečima Vultađa, bio oduševljen obrokom, a takođe je i platio obroke drugim kupcima, među kojima su bili i policajci koji su prisustvovali sahrani.



Evo koja je Trampova narudžbina bila:

18 duplih čizburgera

10 hot dogova

Ekstra veliki burger 

20 porcija pomfrita

10 prženih kolutova luka


Ljubav prema brzoj hrani

Ovo nije prvi put da je bivši predsednik pokazao ljubav prema brzoj hrani. Navodno, Tramp je svoju naklonost prema ovakvoj vrsti hrane razvio iz straha od trovanja. Tako je javno priznao da su Mekdonalds pomfriti tajna njegove jedinstvene frizure, a ranije je i naručio Mekdonalds hranu za doček šampiona koledž fudbalskog prvenstva. Trampov saradnik Daniel Skavino Jr. se takođe prisetio svojih poseta ovom restoranu iz detinjstva, ističući da je ovo "ODLIČNO MESTO" za sve posetioce Long Ajlenda.

Ova poseta bivšeg predsednika Donald Trumpa je izazvala pažnju javnosti i još jednom istakla njegovu ljubav prema brzoj hrani, ali i podršku lokalnim zajednicama i institucijama kao što je NYPD.

(NY POST)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading