PAPARACO FOTKE JELISAVETE ORAŠANIN: Pogledajte sa kojim poznatim glumcem se sastala pre predstave! (FOTO)

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

29.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Jelisavetu Orašanin sa kolegom, zajedno otišli na predstavu.

 

Poslednjih dana glumica Jelisaveta Orašanin nalazi se u centru pažnje javnosti zbog navodnog razvoda od poznatog košarkaša Miloša Teodosića. Međutim, umesto skandala i tračeva, Jelisaveta svakodnevno obraduje fanove novom fotografijom ili snimkom na Instagramu, a danas smo je uhvatili tokom šetnje sa ćerkom.

Tačnije, pred večerašnju predstavu "Laž", u kojoj glumi sa kolegom Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem, glumicu smo uhvatili dok razdragano skače i šeta sa ćerkom, jasno stavljajući do znanja da ne mari za tračeve o njenom braku sa Teodosićem.

Inače, Jelisaveta je poznata kao prirodna i pristupačna osoba, te zna kako da se nosi sa pritiscima javnosti i teškim trenucima u životu. Njena otvorenost i iskrenost su naišle na odobravanje javnosti, a podrška koju je dobila tokom ovog perioda joj je svakako bila od velikog značaja.

 

Jelisaveta je prethodno objavila nekoliko fotografija iz Beogradskog dramskog pozorišta, a na jednoj od njih uslikala se sa kolegom Miodragom Radonjićem Baćom.

- Uhvaćena sa OVIM muškarcem (FOTO+VIDEO) - našasalio se Baća.

- Može izjava? - upitala je Tamara Krcunović.

Jelisavetu su ove izjave zasmejala do suza, pa je tako ostavila četiri emotikona koja plaču ood smeha.

Radonjić je na predstavu stigao nešto pre nje, uputio se prvo ka kafiću, a Jelisaveta je sa ćerkicom krenula u taj isti kafić.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miodrag Radonjić

 

Podsetimo, u jeku priča o navodnom razvodu, Jelisaveta i Teodosić su više puta uhvaćeni zajedno, a poslednji put ih je usnimila ekipa emisije "Paparazzo lov", kako uživaju u kafiću u njihovom kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading