BAKU PRASETA POJELA SRAMOTA! Novo oglašavanje jutjubera u jeku SKANDALA oko dugova: Nemam drugog izbora (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber prekinuo ćutnju nakon haosa oko kockanja i dugova!

BAKU PRASETA POJELA SRAMOTA! Novo oglašavanje jutjubera u jeku SKANDALA oko dugova: Nemam drugog izbora (FOTO)

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji na internetu kao Baka Prase, nedavno je šokirao javnost kada je priznao javnosti da se nalazi u problemu zbog velikih dugova i kockanja. Naime, Baka je priznao da je izgubio neverovatnih 240.000 evra u proteklom periodu, te da je sada prinuđen da proda svoje luksuzne automobile kako bi rešio finansijske probleme.

On se sada ponovo oglasio na društvenoj mreži Instagram, te istakao koliko ga je sramota zbog teške situacije kroz koju trenutno prolazi, ali i da su njegovi fanovi jedini koji mu u ovom momentu mogu pomoći.

Republika

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase se oglasio na Instagramu

- Nemam drugog izbora, vi ste jedini koji možete da mi pomognete... Sramota me je, ali ništa drugo mi nije preostalo. Objasniću vam sve uskoro. Moram da snimim sve, da vidite da ne lažem i da stvarno nemam drugog izbora. Hvala svima koji niste odustali od mene - naveo je jutjuber u okviru svoje objave na pomenutoj socijalnoj platformi, te dodao i emotikon srca.

Podsećanja radi, Baka Prase je otvoreno priznao da se suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima zbog kockanja. 

Mnogo sam para sj*bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zas**o... Napravio sam mnogo veliko s*anje, ne znam šta da radim. Sve sam sje*ao. Je*ala me kocka - napisao je jutjuber nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading