DO SADA NEVIĐENE SCENE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA I SPEKTAKULARNO TAKMIČENJE: Večeras u 23 časa budite uz TV Pink i šou Slobe Radanovića ‘PEVAJ SA MNOM’!

Autor:

Zabava

27.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na TV PINK od 23 časa počinje takmičarski šou, sa primesama rijaliti formata , po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama.

DO SADA NEVIĐENE SCENE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA  I SPEKTAKULARNO TAKMIČENJE: Večeras u 23 časa budite uz TV Pink i šou Slobe Radanovića ‘PEVAJ SA MNOM’!

Foto: Promo

Sloba Radanović, jedan od najpopularnijih mladih folk pevača današnjice - početkom godine raspisao je konkurs za pevačicu koja će s njim otpevati duetsku pesmu, koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu. Taj potez zapravo je bio uvertira za TV šou “Pevaj sa mnom” koji će višemilionska TV PINK publika imati priliku da prati večeras od 23 časa.

Republika

Foto: Promo

Sloba Radanović

Pozivu se odazvalo se više od šesto kandidatkinja, mladih, neafirmisanih pevačica, a samo dvadeset najboljih biće deo neviđenog šoua “Pevaj sa mnom”. Pored Slobe Radanovića, ćlanovi žirija biće popularni pevač Darko Lazić i Marko Drežnjak – mladi, talentovani kompozitor, a takmičarke će na velikoj sceni spektakularnog šoua “Pevaj sa mnom”  dati sve od sebe da opravdaju poverenje koje im je dato i prikazati svoj pevački talenat i šarm u najboljem svetlu. Sloba je rekao da je njegova supruga Jelena došla na ovu sjajnu ideju, koju je on oberučke podržao, jer smatra da ovim putem mladoj i talentovanoj osobi može da olakša put do zvezda.

Republika

Foto: Promo

Darko Lazić
Republika

Foto: Promo

Marko Drežnjak

Takmičarski šou, sa primesama rijaliti formata , po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama, prikazaće mladog popularnog pevača iz malo drugačije vizure. Do sada neviđene scene iz njegovog privatnog života – venčanje, pravi odnos Jelene i Slobine majke Draginje, odgoj dece u pevačevoj vili, nastupi, proces snimanja dugo očekivanog novog albuma gde će se naći duet sa pobednicom takmičenja – gledaoci će imati priliku da pogledaju u Slobinom upečatljivom šou “Pevaj sa mnom” večeras od 23 časa na TV PINK.

Republika

Foto: Promo

"Pevaj sa mnom"

Posebno je zanimljiva činjenica da Radanović, kao neko ko se već takmičio u u muzičkom talent šou Pinkove Zvezde – sada se nalazi ne samo u svojstvu žirija, već je neko ko ima mogućnost, nakon što se proslavio, da ima sopstveni talent šou koji daje mogućnost mladim osobama da iskoriste maksimalno svoj potencijal koji će prezentovati njemu, ali i publici “Pevaj sa mnom” šoua. Sloba za novi album priprema devet novih pesama među kojima će se naći i poslednji tekst Marine Tucaković.

Ne propustite spektakularni talent šou Slobe Radanovića „Pevaj sa mnom“ večeras u 23 časa na TV PINK koji sa sobom donosi jedan poseban spoj rijaliti formata i talent šoua koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading