PRVA IZJAVA DRAGANINE MAJKE: Jelica Mirković o RAZVODU svoje ćerke, ZANEMELA na pitanje o ZETU!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

27.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dragane Mirković se oglasila za Republiku direktno iz Kasidola!

PRVA IZJAVA DRAGANINE MAJKE: Jelica Mirković o RAZVODU svoje ćerke, ZANEMELA na pitanje o ZETU!

Foto: printscreen/Kurir TV, ata images, vladimir lukic

Ekipa portala Republika nalazi se u Kasidolu, rodnom mestu Dragane Mirković, gde smo se uputili nakon što je folk zvezda javnost obavestila da se razvodi posle 24 godine od biznismena Tonija Bijelića. Posetili smo njenu rodnu kuću, ispred koje je zavladao muk. Roletne su bile spuštene na svim prozorima, a dvorište prazno. U ovoj kući i dalje žive Draganini roditelji.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Draganini roditelji ne žele da daju izjave

Preko poznanice Draganinih roditelja uspeli smo da stupimo u kontakt sa njenom majkom Jelicom, koja nije želela da daje izjave, niti da komentariše zeta. 

- Nikakve izjave, ne želimo ni da se slikamo, niti da pričamo bilo šta. Taman smo krenuli u grad, kad videsmo medije... - poručila je majka Dragane Mirković putem telefonskog poziva. 

Republika

Foto: Dragan Kadić, ST/Tamara Pavišić

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu

Podsetimo, Dragana je juče putem zvaničnog saopštenja otkrila svoju stranu priče.

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading