RODITELJI SANJE MARINKOVIĆ SAZNALI ŠTA SE DESILO U NJENOM BRAKU: Šokantno priznanje voditeljke nakon nekoliko godina tišine!

Autor:

Zabava

26.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković je otkrila istinu o svom braku i razvodu.

RODITELJI SANJE MARINKOVIĆ SAZNALI ŠTA SE DESILO U NJENOM BRAKU: Šokantno priznanje voditeljke nakon nekoliko godina tišine!

Foto: printscreen/Kurir TV

Sanja Marinković je javnosti poznata po svom profesionalnom angažmanu kao voditeljka, ali i kao javna ličnost koja nije krila svoje privatne životne izazove. Razvod od Aleksandra Uhrina, koji je zvanično objavljen 2021. godine, predstavljao je jedan od najtežih perioda u njenom životu.

Kada je stupala u brak sa Aleksandrom Uhrinom, Sanja je to činila sa dubokim uverenjem da je brak svetinja i da je veza koju grade namenjena da traje zauvek. Njihova intimna ceremonija venčanja, pridržavanje feng-šui pravila i datum venčanja - 11. 11. 2011. godine u 11 sati ujutru - sve su to bili simboli trajnosti i sreće. Međutim, kako je vreme prolazilo, Sanja je primetila promene u sebi i u svom braku.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Marinković

 

Iako je odluka o razvodu bila teška, Sanja je istakla da je imala podršku svoje porodice. Naročito je istakla da su je roditelji i brat podržavali u odluci da okonča brak, budući da su pre nje prepoznali da je izgubila sjaj u očima i da se njen lični razvoj zaustavio. Njihova podrška bila je ključna u odluci da krene putem koji će je voditi ka ličnoj sreći i ispunjenosti.

- Da se moj tata pitao, i da se moj brat pitao, trebalo je i ranije da se razvedem. Nagovarali su me na to jer su pre mene videli da nemam više sjaj u očima. Moj personaliti se promenio. Nije više bilo te harizme, sve je bilo drugačije – otkrila je Sanja za K1.

– Do poslednjeg atoma snage pokušavala sam da moj brak bude priča o kakvoj sam maštala - zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
pc

27.03.2024 11:46

Ja mislim da je kriv feng-šui. Nešto si propustila.