COBIJEVA BIVŠA OTKRILA POL DETETA: Budući otac odlučio kako će im se zvati prvo dete!

Autor:

Zabava

26.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cobijeva bivša je obradovala brojne fanove, pa otkrila pol deteta.

COBIJEVA BIVŠA OTKRILA POL DETETA: Budući otac odlučio kako će im se zvati prvo dete!

Foto: ATAImages, instagram.com/viconemanja/COBELIKS, pixabay.com

Jedna od popularnih influenserki na domaćoj sceni, Jelena Nikolić, obradovala je svoje pratioce na Instagramu otkrivši pol svoje bebe. Naime, Jelena je sa svojim pratiocima podelila informaciju da čeka devojčicu, koristeći roze emodžije kako bi nagovestila pol deteta. Ovom objavom razrešila je neizvesnost koja je okruživala ovu temu, nakon što je mnoge zanimalo da li će dobiti dečaka ili devojčicu.

Putem Instagrama je odgovarala na brojna pitanja o trudnoći, a kako je mnoge zanimao pol, Jelena je rešila da svoje pratioce više ne drži u neizvesnosti.

- Hajde da vas ne držim više u neizvesnosti jer ste mi zatrpali inboks - napisala je Nikolićeva i svuda okolo stavila roze emodžije, što aludira na devojčicu.

Republika

Foto: instagram.com/viconemanja, cobeliks, ATA

Jelena Nikolić, Cobi, Nemanja Vico

 

Na sledeće pitanje, da li već ima ideju kako će se zvati ćerka, odgovorila je: "Daaa, to je već rešeno".

Jelena Nikolić je u romansi sa zgodnim crnogorskim vaterpolistom Nemanjom Vicom, nakon završetka njene dugogodišnje veze sa reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem. Iako su bili vrlo transparentni u vezi, detalje njihove ljubavi često su čuvali podalje od javnosti. Ipak, velike trenutke poput vesti o veridbi i sada o prinovi, odlučili su da podele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Nikolić

 


Jelena Nikolić je svojom objavom o polu bebe još jednom potvrdila svoj status popularne influenserke koja svojim pratiocima pruža uvid u svoj privatni život, stvarajući tako bliskost sa svojom publikom. Njeni pratioci s nestrpljenjem iščekuju dalje vesti o razvoju trudnoće i njenom porođaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading