‚BULATOVIĆ OŠTRO OSUDIO PRETNJE PREDSEDNIKU VUČIĆU: Srpska opozicija predvođena Draganom Đilasom i Marinikom Tepić pretvorila u rasadnik nasilja i mržnje

Autor:

Vesti

26.03.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska politička javnost zgrožena je pretnjama upućenim šefu države.

‚BULATOVIĆ OŠTRO OSUDIO PRETNJE PREDSEDNIKU VUČIĆU: Srpska opozicija predvođena Draganom Đilasom i Marinikom Tepić pretvorila u rasadnik nasilja i mržnje

Foto: RTS/printscreen

Narodni poslanik Dejan Bulatović izjavio je da apeluje na sve nadležne organe da hitno reaguju povodom monstruozne objave koja se širi u obliku slike po društvenim mrežama.

Ova objava direktno inspiriše na novi napad na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Bulatović je istakao da je neophodno pronalaženje i sankcionisanje onih koji podržavaju ovakvu političku agendu, smatrajući je putem ka nasilnom preuzimanju vlasti.

- Bezbednost Aleksandra Vučića je ogledalo bezbednosti svakog građanina Srbije i smatram imperativom bezbednosnog sistema ove zemlje da radi u korist očuvanja državnog poretka koji je utemeljio upravo predsednik Vučić. Bulatović ističe da se srpska opozicija predvođena Draganom Đilasom i Marinikom Tepić pretvorila u rasadnik nasilja i mržnje sa jednim jedinim ciljem, a to je nasilno preuzimanje vlasti u Srbiji.

Foto: Twitter

Pretnje Aleksandru Vučiću

- Svakodnevno, u neograničenim količinama, sa medija i portala koji vire iz džepa Dragana Đilasa, šire se gola mržnja i skandalozni napadi na predsednika Vučića, ali i na njegove roditelje, brata i decu. I to je direktna posledica politike koju sprovodi Dragan Đilas, mržnja, mržnja i samo mržnja kojom, kako vidimo, inspiriše razne poremećene ljude koji po društvenim mrežama pišu i objavljuju ovakve stvari. Sistem, u čije vreme je streljan premijer Srbije izgleda ne zna ni za šta drugo osim za nasilno uklanjanje političkih protivnika. Ali, Đilas i njegovi besni psi moraju da znaju da ovo vreme nije njihovo i da je Srbija potpuno na strani Aleksandra Vučića - konstatovao je Bulatović i dodao:
 
- Žrtva, politička i lična koju Aleksandar Vučić svakodnevno podnosi u svojoj istrajnosti i nameri da Srbija nastavi da se kreće ka budućnosti, verujem, moći će u pravom svetlu da sagledaju tek generacije koje dolaze i koje će živeti u Srbiji mnogo lepšoj i mnogo jačoj nego što je danas. Mržnja nikada nije pobedila, pa neće ni sada, a 02. juna građani Beograda će po ko zna koji put reći NE Draganu Đilasu i njegovoj šizofrenoj politici nasilja koja do eskalacije dovodi tenzije u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading