SA MILICOM PAVLOVIĆ SE KRIO, A NJU PONOSNO ŠETA: Zgodni vaterpolista pokazao novu devojku - svi kažu da manekenka LIČI na pevačicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivni Nikolas Saveljić našao novu devojku u Americi!

SA MILICOM PAVLOVIĆ SE KRIO, A NJU PONOSNO ŠETA: Zgodni vaterpolista pokazao novu devojku - svi kažu da manekenka LIČI na pevačicu! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/saveljaa

Zgodni crnogorski vaterpolista Nikolas Saveljić, sin Niše Saveljića i bivši dečko pevačice Milice Pavlović, pokazao je na društvenoj mreži Instagram svoju novu izabranicu. Nakon atraktivne pevačice, Nikolas sada ljubi zgodnu manekenku Kajlu Vitmir, za koju mnogi smatraju da liči na Milicu.

Kajla, koja ima manekensku visinu od 189 centimetara, još uvek nije objavila fotografiju sa Nikolasom, dok je on okačio nekoliko, a na prvoj se ljube, dok je on hvata za zadnicu. Nikša, koji studira u Americi, Kajlu je upoznao u Kaliforniji, gde i ona živi.

Podsetimo, Milica je pre nekoliko meseci prvi put progovorila o njihovoj vezi i raskidu.

- Njemu kada budu poslali ovu emisiju on dečko neće znati šta ga je snašlo. Od momenta "sakrij se u autu da nas niko ne vidi", do toga da sam javno izgovorila i njegovo ime i evo sad ga opet pominjemo. Jedan fenomenalan dečko i zaista smatram da ta devojka koja na kraju bude završila sa njim i uz njega da će to biti najsrećnija devojka na svetu - rekla je tada Milica sa osmehom na licu za Blic televiziju, pa otkrila da li postoji šansa da budu ona bude najsrećnija sa njim:

- Mislim da ne, zato što on živi u Americi, nismo se videli uopšte od kada smo raskinuli. U kontaktu smo, zaista imam prelepo mišljenje o njegovoj majci, njegovoj sestri, evo njegova sestra i kum su bili na mom nastupu, popili smo piće u bekstejdžu... - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading