CIMERKA IZ PAKLA! Jelena iz Smedereva iznajmila sobu u Zemunu, pa umesto GREJALICE dobila FEN da se greje - OVO JE NJENA PRIČA!

Autor:

Vesti

25.03.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah po dolasku, Jelena i njena drugarica suočile su se sa nizom pravila koja im je nametnula starija cimerka.

CIMERKA IZ PAKLA! Jelena iz Smedereva iznajmila sobu u Zemunu, pa umesto GREJALICE dobila FEN da se greje - OVO JE NJENA PRIČA!

Foto: shutterstock

Kada je studentkinja Jelena prvi put došla u Beograd, nije ni slutila kroz kakvo će iskustvo proći tokom prvog meseca boravka u novom gradu. Umesto udobnog smeštaja, ona i njena drugarica su se našle u neobičnoj situaciji sa cimerkom koja je sve samo ne obična.

Suočavanje sa strogim pravilima

Odmah po dolasku, Jelena i njena drugarica suočile su se sa nizom pravila koja im je nametnula starija cimerka. Od zabrane dolaska gostiju do vremenskog ograničenja za obroke, situacija je postajala sve napetija.

Neobične navike cimerke

Jelena otkriva da je starija cimerka redovno ulazila u njihovu sobu dok one nisu bile prisutne, čak im je uzimala i grickalice koje su držale u sobi. Osim toga, cimerka je insistirala da devojke čiste celu kuću, iako to nije imalo veze sa njihovim korišćenjem prostora.

Nesvakidašnje rešenje za grejanje

Možda najneverovatniji momenat njihovog boravka bio je kada im je cimerka oduzela grejalicu usred decembra, tvrdeći da je troši previše struje. Umesto grejalice, ponudila im je fen, što je izazvalo osećaj nelagode i hladnoće, posebno noću.

Novi početak

Srećom, njihova neprijatna iskustva su završena kada su pronašle stan koji je odgovarao njihovim potrebama. Iako su se osećale loše zbog hladnoće i nelagode, uspele su da pronađu novi smeštaj i napuste neprijatnu situaciju.


Na kraju, Jelena otkriva da je kirija za sobu iznosila 150 evra, ali umesto da podele troškove na pola, cimerka je insistirala da svaka od njih plati pun iznos. Ovo iskustvo ih je naučilo da budu opreznije pri izboru cimerke i da se ne libe da postave svoje granice u budućim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading