ČUVENA PEVAČICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Nakon mesec dana ponovo HODA!

Autor:

Zabava

25.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabi Novak se oglasila i otkrila kako teče njen oporavak!

ČUVENA PEVAČICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Nakon mesec dana ponovo HODA!

Foto: ATA Images

Gabi Novak (87), čuvena hrvatska pevačica, trenutno se oporavlja od povrede kičme u rehabilitacionom centru u Zagrebu. U nedavnom izveštaju, podelila je svoja iskustva sa procesa oporavka i kako se oseća. Uprkos izazovima, Gabi ostaje optimistična u vezi svog zdravlja i odlučna je da ne odustane. 

- Povredila sam dva pršljena, ali srećom, nisu zahtevali operaciju. Skoro mesec dana sam provela u krevetu, ali sada, polako, mogu da hodam - otkrila je za "24sata.hr". 

Republika

Foto: ATA Images

Gabi Novak se oporavlja od povrede

Rehabilitacioni centar pruža joj idealno okruženje za ozdravljenje i oporavak, pružajući joj mir koji joj je potreban. Gabi je izrazila zadovoljstvo zbog nege koju dobija, ističući podršku kako od samog centra tako i od svoje porodice koja je posećuje.

Pozitivan pogled i planovi za budućnost

Održavajući pozitivan stav, Gabi je naglasila važnost samopomoći i najavila nameru da odmori na zasluženom odmoru na Hvaru nakon što napusti rehabilitacioni centar. 

- Sada ću se fokusirati na sebe. Imam prilično ozbiljnu povredu, i nema potrebe da se forsiram. Svet pripada mladima, a sada je za mene važno da se moja unuka Lu dobro oseća - dodala je pevačica za gorepomenuti portal.

Gabi je takođe razmišljala o svojoj značajnoj 65-godišnjoj karijeri pevačice, izražavajući zadovoljstvo mirnim i uravnoteženim tokom koji je imala.

Republika

Foto: ATA Images

Gabi Novak je zadovoljna svojom karijerom

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading