NADA TOPČAGIĆ UPLAŠENA ZA SVOJE STANJE: Pevačica izašla iz bolnice, zatekli je ispred Urgentnog centra!

Autor:

Zabava

25.03.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da se uplašila za svoje stranje!

NADA TOPČAGIĆ UPLAŠENA ZA SVOJE STANJE: Pevačica izašla iz bolnice, zatekli je ispred Urgentnog centra!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Popularna pevačica Nada Topčagić je pre dva dana primljena u Urgentni centar, a danas je napustila bolnicu. Ispred Urgentnog centra su je sačekali mediji, a ona je otkrila kako se oseća.

- Jako sam srećna što izlazim. Bila sam 24 sata u bolnici, bila sam jako uplašena, bila sam u Banovcima kad mi se to desilo. Odjednom me je jako zaboleo želudac, pozlilo mi je, muž me je dovezao. Mislila sam da je ovo kraj. Idem da odmaram - rekla je pevačica ispred bolnice za "Blic".

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nada Topčagić je nakon dva dana izašla iz bolnice

Podsetimo, nakon što se pročulo da je Nada u bolnici, za medije se oglasio njen izabranik Zlatko, koji je ispričao šta se desilo.

- Čuo sam se sad pre 5 minuta sa njom, nije toliko loše. Sutra ću imati više informacija, sada sam sa decom, dobro je. Da ne predpostavljam ja šta je u pitanju, kada stignu rezultati, onda pričamo - poručio je Zlatko za Pink juče.

Vest o Nadinom zdravstvenom stanju izazvala je veliku zabrinutost među njenim fanovima i javnošću. Mnogi su izrazili podršku i brigu za pevačicu putem društvenih mreža, nadajući se da će uskoro dobiti pozitivne vesti o njenom oporavku. Nada Topčagić je godinama među omiljenijim pevačicama širom regiona, te nije iznenađujuće što je vest o njenom zdravstvenom stanju izazvala veliku pažnju javnosti i zabrinutost kod njenih fanova, koji će se sigurno obradovati što je ona izašla iz bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading