SVI BRUJE O JELISAVETI I TEODOSIĆU, a njene reči i dalje ODZVANJAJU: Ni suprug mi NIJE MIRAN!

Autor:

Zabava

25.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je svojevremeno pričala o svojoj deci i suprugu, pa otkrila na koga su "povukli" ćerka i sin!

SVI BRUJE O JELISAVETI I TEODOSIĆU, a njene reči i dalje ODZVANJAJU: Ni suprug mi NIJE MIRAN!

Foto: Instagram/jagodenamagli

Odnos glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića poslednjih nekoliko dana je glavna tema u regionu. Pojedini mediji objavili su vest da se njih dvoje razvode, međutim, sve što su uradili nakon toga ukazuje na to da do ovoga ipak neće doći. Naime, Jelisaveta je pre nekoliko dana bodrila svog supruga iz prvih redova na utakmici Crvene zvezde, a više puta su uhvaćeni ispred zgrade zajedno.

Jelisaveta je na utakmicu došla sa ćerkom Petrom, za koju je ranije izjavila da je "ista ona". 

Republika

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Jelisaveta bodri Miloša sa ćerkom Petrom

- Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćemo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti - rekla je svojevremeno, pa je tad otkrila i da li je sin Bogdan povukao na tatu:

- Pa nije mi ni suprug miran! Ali videćemo, još su mali da bih sada definitivno mogla da kažem na koga su povukli - istakla je tom prilikom za Blic.

Inače, Jelisaveta je pre nekoliko dana posetila Divčibare i hotel svog supruga, a dan kasnije se oglasila iz svog stana na Dorćolu. Uz ovu fotografiju, Jelisaveta je tada objavila i pesmu "Moj Dorćol", koju izvodi Škabo.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta se nedavno oglasila iz svog stana na Dorćolu

Nedavno su se oglasili i njihovi prijatelji.

- Kakav je njihov brak to samo znaju oni u njihova četiri zida. Kada izađu na vrata tog stana, ono što mi možemo da primetimo jeste da je sve u redu. Svaki brak ima trzavice, ali kada ste javna ličnost one su vidljivije nego kada niste. Čitamo ovih dana da je posredi prevara i svakako da se o tome priča i među našim prijateljima, ali isto tako niko ih za to ne bi ni pitao. Njih dvoje i nakon tih priča funkcionišu kao i ranije, svuda se pojavljuju zajedno, u zagrljaju jedno drugog, nasmejani i raspoloženi. iloš nikada nije voleo da o privatnom životu priča u javnosti, ni kada je svadba bila u pitanju, a još manje sada kada je reč o razvodu. Jelisaveta bi možda i demantovala, ali verujem da je porodični dogovor da se ne oglašavaju. Ona je kao glumica navikla da bude pod lupom njen privatan život, ali on je to izbegavao - rekli su upućeni za "Super TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading