BUDUĆA MAMA BLISTA U ČETVRTOJ TRUDNOĆI: Pevačica pokazala STOMAK u šestom mesecu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Karić sa nestrpljenjem čeka da dobije devojčicu!

BUDUĆA MAMA BLISTA U ČETVRTOJ TRUDNOĆI: Pevačica pokazala STOMAK u šestom mesecu! (FOTO)

Foto: Marko Sovilj

Pevačica Danijela Karić (40) čeka svoje četvrto dete, a nedavno je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj ponosno pozira sa suprugom Ivanom Mileusnićem. Uska bela bluza isticala je njen trudnički stomak, dok je u opisu fotografije napisala: "Ljubav je ono što čini vožnju vrednom (Love is what makes the ride worthwhile)".

Porodična idila i blagoslov za novu bebu

Danijela Karić je iz prvog braka sa fudbalerom Nikolom Martaćem već majka ćerke Monike i sina Filipa, dok sa sadašnjim suprugom Ivanom Mileusnićem ima sina Maksima. Nedavno su otkrili pol bebe i saznali da će uskoro dobiti devojčicu, što je izazvalo veliko oduševljenje u njihovoj porodici. Vest o trudnoći dugo su krili od javnosti, ali sada sa radošću dele svoju sreću sa fanovima.

Brak pun ljubavi i podrške

Danijela i Ivan venčali su se 2019. godine, a plesač je zaprosio pevačicu 2018. ispred Hrama Sv. Save. Njihova ljubavna priča odiše romansom i snažnom emotivnom vezom, što je jasno vidljivo iz njihovih javnih nastupa i objava na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Marko Sovilj

Danijela i Ivan

Planovi za budućnost

Ivan i Danijela nedavno su za otkrili da ne razmišljaju o proširenju porodice u bliskoj budućnosti, ističući da su fokusirani na druge stvari. Ipak, njihova ljubav se neprestano širi kroz dolazak nove bebe, čime će njihova porodična idila postati još veća i srećnija.

Porodična sreća i nestrpljenje zbog dolaska devojčice

Očekivanje četvrtog Danijelinog deteta donosi radost i uzbuđenje u njihov dom, a vest o dolasku devojčice dodatno je obradovala ovu poznatu pevačicu. Danijela je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala svoj trudnički stomačić, ističući kako je srećna zbog blagoslova koji im dolazi u obliku nove bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading