OVO JE POSLEDNJA ŽELJA SAŠE VIDIĆA: Dve pevačice će ispuniti ono što on nije uspeo pred KRAJ ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

25.03.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić i Seka Aleksić potrudiće se da ispune poslednju želju Saše Vidića!

OVO JE POSLEDNJA ŽELJA SAŠE VIDIĆA: Dve pevačice će ispuniti ono što on nije uspeo pred KRAJ ŽIVOTA!

Foto: ST-Dragan Kadić

Za nešto više od mesec će se navršiti godinu dana od smrti poznatog modnog kreatora Saše Vidića, koji je preminuo 27. aprila prošle godine. Saša je kremiran i sahranjen na Novom groblju, a njegova velika želja pred smrt bila je da proda stan na Novom Beogradu i da se odseili u Istru, što mu se nije ostvarilo.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

27. aprila će se navršiti godinu dana od smrti Saše Vidića

Sada, kada se navršava godinu dana od njegove smrti, njegovi bliski prijatelji i saradnici, među kojima su navodno Ana Kokić i Seka Aleksić, odlučili su da pomognu njegovoj familiji i da mu ispune poslednju želju. Oni planiraju da njegovu urnu preuzmu i da je prenesu u Istru. S obzirom na to da je procedura malo komplikovanija, jer je u Srbiji zabranjeno da se urna iznosi van groblja, nadaju se da će do leta uspeti da ispune misiju i da dobiju dozvolu da preuzmu Sašin pepeo.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Kokić

- Plan je da se preuzme Sašina urna i da se odnese na Hrvatsko primorje, kao i da se njegov pepeo prospe u more jer je on mašatao o tome da živi tamo i čak je znao da se šali i da kaže da ga bace u more jednog dana kada ode. Umorio ga je Beograd, imao je veliku želju da se povuče. Čuo sam da imaju plan da do leta dobiju sve dozvole i da ga premeste u Istru. Kod nas u Srbiji je zabranjeno da se urna drži van groblja. Koliko znam, Seka Aleksić, Ana Kokić i još neki sa javne scene koji su sa njim bili bliski voljni su da prisustvuju kada Videćeva familija ispunjava njegovu želju - kaže za "Star" izvor koji je bio Sašin blizak prijatelj.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

- Poslednjih dana života je i te kako maštao o tome kako će da proda stan i da se preseli u Istru. To je bio njegov plan. Svima je o tome pričao, delovao je umorno od svega. Šalio se često da kada se odseli, da niko ne treba da ga sahranjuje nego da ga bace u more. Imao je taj crni humor koji nisu baš svi razumeli. Fali mnogo, fale njegove šale, ja lično želim da verujem da je on u Istri i da uživa. Voleo bih da mu se ispuni ta želja i da njegov pepeo bace u more - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading