OTKRIVENA ISTINA O JELISAVETI I TEODOSIĆU: U jeku SKANDALA zbog RAZVODA, obelodanjeni svi detalji SELIDBE - OVO je TAJNA LOKACIJA!

Autor:

Zabava

25.03.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić navodno razvoda, a sada je otkriveno sve o njihovom preselenju!

OTKRIVENA ISTINA O JELISAVETI I TEODOSIĆU: U jeku SKANDALA zbog RAZVODA, obelodanjeni svi detalji SELIDBE - OVO je TAJNA LOKACIJA!

Foto: Ata images, ST/Vladimir Lukić, Starsport

U jeku skandala o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, otkriveno da je ovaj intrigantni par nedavno želeo da se preseli, te je za medije izvor blizak njima otkrio sve planove. 

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić doneli su odluku da se presele na selo, a poslednjih nekoliko meseci traže idealnu lokaciju na periferiji Beograda, gde se će skućiti sa svojim naslednicima.

Foto: ATA images, Starsport, Shutterstock

Jelisaveta Orašanin i MIloš Teodosić

 

- Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele - otkriva sagovornik "Kurira".

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin i MIloš Teodosić

 

 - Promenili su planove. Bolonja im je bila sjajno mesto za život. Tamo su se lepo adaptirali, ali život sportiste je nepredvidiv. Ugovori se menjaju, prilagođavaju se situacijama, a jedno je sigurno - da u rodnoj zemlji mogu da kupe kuću kao trajnu investiciju. Zato će u narednih nekoliko meseci i to regulisati i preseliti se u svoju oazu. To im je najbolje rešenje. Koliko znam, stan u kojem sada žive na Vračaru neće izdavati, već će po potrebi boraviti u njemu. Sve što su doživeli i videli u prethodnom periodu je uticalo na to da odluče da sebi obezbede krov nad glavom i da upravo neko lepo mesto bude njihova baza za dalji život - priča izvor blizak Teodosićima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading