MAJA NIKOLIĆ OBJAVILA SNIMAK KOJI TERA SUZE NA OČI: Ošišana na ćelavo, peva na Brankovom mostu za vreme BOMBARDOVANJA!

Autor:

Zabava

24.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja NIkolić rasplakala sve!

MAJA NIKOLIĆ OBJAVILA SNIMAK KOJI TERA SUZE NA OČI: Ošišana na ćelavo, peva na Brankovom mostu za vreme BOMBARDOVANJA!

Foto: Instagram.com

Danas se navršava 25 godina od početka NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, perioda koji će zauvek ostati urezan u sećanje mnogih ljudi. Bombardovanje je trajalo 78 dana, donoseći sa sobom veliki strah, gubitke života i razaranja, ali istovremeno je pokazalo i izuzetnu hrabrost i jedinstvo naroda.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Nikolić

 


Tokom ovog mračnog perioda, mnogi poznati su se pridružili narodu u njihovom prkosu prema NATO bombardovanju. Jedna od tih ličnosti bila je i Maja Nikolić, koja je gotovo svakog dana pevala na mostovima, prkoseći strahu i pokazujući solidarnost sa svojim sunarodnicima. I danas, 25 godina kasnije, Maja se obratila javnosti emotivnom porukom i podelila snimak iz tog teškog vremena, ističući važnost sećanja na taj period i pružajući počast svim nevinim žrtvama NATO bombardovanja.

"Da se nikad ne ponovi! Himna TAMO DALEKO koja je obeležila stradalno vreme tokom 78 dana NATO bombardovanja Srbije. Ponosna sam da sam svako veče pevala sa vama, dragi moji, na Brankovom mostu pod krvavim nebom, zajedno sa patrijarhom Pavlom, Slobodanom Miloševićem, Šešeljem, Dačićem, dok je goreo Beograd i cela Srbija. I tako svako veče 78 dana. Srbija je zemlja junaka i malog naroda velikog srca zalivena i osveštana krvlju Svetitelja i nevinih žrtava..Da se NIKAD ne zaboravi! Slava svim nevinim žrtvama NATO bombardovanja Srbije", napisala je pevačica i podelila snimak:

 

 


Jedan od simbola otpora tokom bombardovanja bila je pesma "Tamo daleko", koja je postala himna tog teškog vremena. Maja je istakla da je ponosna što je svako veče pevala sa svojim sunarodnicima na Brankovom mostu, pokazujući hrabrost i odlučnost. Takođe, otkrila je da je tokom bombardovanja snimila pesmu "Tamo daleko" u studiju sa Vladimirom Graićem, što je dodatno ojačalo njen status simbola hrabrosti i otpora.

Maja je takođe istakla da je ovo teško vreme odnelo mnoge drage ljude, uključujući i njenog kolegu, šminkera Jelicu Munitlak, kao i mnoge bliske prijatelje. Njihov gubitak ostavio je dubok trag, naglašavajući težinu situacije kroz koju je prošao narod Srbije tokom bombardovanja.

Danas, 25 godina kasnije, sećanje na NATO bombardovanje Srbije ostaje živo kao podsećanje na hrabrost, otpor i gubitke koje je narod pretrpeo. Maja Nikolić, kao jedna od simbola tog vremena, nastavlja da pruža podršku i počast svim nevinim žrtvama, ističući važnost sećanja na istorijske događaje koji su oblikovali Srbiju i njene građane.<

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading