KO JE VLADA AVRAMOV KOJI ŽELI SLAVICI DA ODUZME DETE? Otkriveno čime se ZAISTA bavio bivši fudbaler koji je bio u braku sa pevačicom!

Autor:

Zabava

23.03.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je Vlada Avramov, koji želi da oduzme starateljstvo Slavici Ćukteraš!

KO JE VLADA AVRAMOV KOJI ŽELI SLAVICI DA ODUZME DETE? Otkriveno čime se ZAISTA bavio bivši fudbaler koji je bio u braku sa pevačicom!

Foto: Profimedia

Vladimir Avramov

Pevačica Slavica Ćukteraš (39) trenutno se nalazi u sudskom procesu sa nekadašnjim fudbalerom Vladom Avramovim (44). Vlada je pokrenuo postupak kako bi dobio starateljstvo nad ćerkicom koju su dobili pre sedam godina dok su bili u braku.

Foto: printscreen/facebook.com

Vlada Avramov

 


Vlada Avramov je svojevremeno igrao na poziciji golmana. Nastupao je za reprezentaciju Srbije, a svoju fudbalsku karijeru gradio je u klubovima širom sveta, uključujući i Italiju gde je igrao za Vičencu, Peskaru, Fiorentinu, Trevizo, Kaljari, Torino i Atlantu.

Slavica se sa Vladom upoznala 2013. godine, a njihov brak je obuhvatao romantične trenutke kao što su venčanje na tajnom mestu 2016. godine i rođenje njihove ćerkice Viktorije. Slavica je istakla da je taj period njenog života bio lep i da je bila zaljubljena, ali je naglasila da se zaljubljenost između nje i Vlade ugasila još za vreme braka.

Letos je Slavica prijavila policiji Vladu zbog navodnog slanja pretećih poruka, optužujući ga za psihičko nasilje. Tužilac je okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici, nakon čega je Vladi određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja.

Foto: E stock, Starsport

Vlada Avramov i Slavica Ćukteraš

 


Slavica je isticala da je Vlada dobar otac njihovoj ćerkici i da su zbog nje održavali dobre odnose, čak snimajući zajedno sadržaj za društvene mreže. S druge strane, iz Vladinog advokatskog tima stiglo je saopštenje koje demantuje navode o pretnjama i ucenama, ističući da nikakav krivični postupak protiv Avramova nije pokrenut. Takođe, ističe se da Avramov trenutno boravi u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener.

Ovaj sudski proces i javne optužbe dodatno su stavile u fokus javnosti privatni život Slavice Ćukteraš i Vladimira Avramova, dok se očekuje ishod sudskog postupka i dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hola!

24.03.2024 14:41

Tako to biva!Fudbaler i pevaljka! Vladimir je dobar covek i zeleo je da ima porodicu!Sta ce pevaljka u porodici? To naviklo na kafanu,pa to ti je!!