VLADA ŽELI DA ODUZME STARATELJSTVO SLAVICI ĆUKTERAŠ NAD DETETOM: Porodična DRAMA pevačice se nastavlja!

Autor:

Zabava

23.03.2024

20:25 >> 20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Avramov želi da uzme starateljstvo nad detetom Slavici Ćukteraš!

VLADA ŽELI DA ODUZME STARATELJSTVO SLAVICI ĆUKTERAŠ NAD DETETOM: Porodična DRAMA pevačice se nastavlja!

Foto: PRofimedia, ATA Images

Pevačica Slavica Ćukteraš (39) i bivši fudbaler Vlada Avramov (44) trenutno su u središtu medijske pažnje zbog sudskog procesa u kom se nalaze. Vlada je pokrenuo postupak kako bi dobio starateljstvo nad njihovom sedmogodišnjom ćerkicom, a optužbe o "nemarnom majčinstvu" dovele su do javnog sukoba između bivših supružnika, piše Blic.

- Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo - rekla je Slavica Ćukteraš za Blic.

Foto: printscreen/facebook.com

Vlada Avramov

 


Vlada Avramov tvrdi da je Slavica nemarna majka i odlučio je da svoje tvrdnje iznese na sudu. Ovo je samo jedan u nizu konflikata koji su se pojavili u javnosti nakon njihovog razvoda, a Slavica je letos prijavila policiji da je dobijala preteće poruke od strane bivšeg supruga.

Sudski proces je u toku, a javnost je zainteresovana za ishod ove situacije. Oboje su javno izneli svoje stavove, a Slavica je prošle godine u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" istakla da je Vlada dobar otac, ali da zaljubljenost između njih dvoje nije opstala ni tokom braka.

Foto: PRofimedia, ATA Images

Vlada Avramov i Slavica Ćukteraš

 


Pored sudskih problema, Slavica je takođe bila otvorena o svojim problemima sa anksioznošću i depresijom u javnosti. Kroz emotivne ispovesti, pevačica je istakla koliko je važno brinuti o mentalnom zdravlju i kako je ova borba uticala na njen život.

Sudski proces između Slavice Ćukteraš i Vlade Avramova privukao je pažnju javnosti, a njihovi sukobi i optužbe dodatno su istakli koliko je teško održavati balans između privatnog života i javne karijere. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija dalje razvijati i kakav će uticaj imati na njihovu ćerkicu i njihov odnos u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading