ŽENI SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Glumac verio bivšu voditeljku Pinka! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isidora se pohvalila vereničkim prstenom na društvenoj mreži Instagram!

ŽENI SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Glumac verio bivšu voditeljku Pinka! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Bivša voditeljka Insta TV-a (Pink), Isidora Mijanović, pristala je da se uda za glumca Sergeja Trifunovića. Ona je na svom Instagram profilu, na kom je prati preko 12.000 osoba, objavila fotografiju vereničkog prstena.

- Vreme je da vam saopštim da se udajem - napisala je Isidora i pokazala prsten. 

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Isidora pokazala verenički prsten

Ona je podelila i fotografiju koja je nastala nekoliko trenutaka nakon što je pristala da se uda za Sergeja. Na fotografiji Isidora ljubi glumca i crno-bele boje je. Istu fotografiju podelio je i Sergej.

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Sergej verio Isidoru na proslavi njenog rođendana

Posebno je zanimljivo to što je Sergej Isidoru verio na proslavi njenog rođendan. Isidora se sada bavi producentskim radom.

Pre Sergeja, Isidora je bila u vezi i sa košarkašem Ninom Čelebićem, koji je bio u vezi sa Teodorom Džehverović.

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Isidora Mijović

Inače, krajem prošlog meseca, jedna gospođa je na Fejsbuk starnici i "Izgubljeni i nađeni ljubimci u Beogradu, optužila Sergeja Trifunovića da je prevarant i da je namerno njihovog rasnog psa poklonio devojci, koja ga je na kraju vratila vlasnicima.

- Dragi ljudi, čuvajte se ovog samozvanog dobročinitelja i udomitelja, koji je ujedno običan lažov i prevarant, Sergeja Trifunovića. Ljudski odronu, pas koga si našao je vlasnički, ima čip, a onda si ga udomio a potom i prevario jednu divnu devojku koja nam je vratila Šapu. To što si uradio je krivično delo! Pitamo se samo kako do sada nisu udomio nekog mešanca lutalicu već rasu čiji si i sam vlasnik. Inače, njegov pas je agresivan i asocijalan. Zato, dragi moji ljudi, ako vam nestane markirani pas vučjak, prvo proverite da nije kod dotičnog - napisala je ova žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Riki

23.03.2024 13:55

Kakva guska...