BRAĆA KAZIĆ, FINALISTI "ZVEZDA GRANDA", ZAPOČELI SAMOSTALNE KARIJERE! Aleksandar: Lakše je kad si solo!

Autor:

Zabava

22.03.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podržala ga Snežana Đurišić!

BRAĆA KAZIĆ, FINALISTI "ZVEZDA GRANDA", ZAPOČELI SAMOSTALNE KARIJERE! Aleksandar: Lakše je kad si solo!

Foto: printscreen

Braća Kazić, koji su osvojili publiku "Zvezda Granda" neuobičajenim, kostimiranim nastupima pod mentorstvom Saše Popovića, posle tri godine rešili su da grade odvojene karijere! Stariji Aleksandar Kazić objavio je prvu solo pesmu "Kajanje".

- Ne kajem se što sam započeo solo karijeru. Odlučio sam da krenem samostalno da radim iz nekoliko razloga, najvažniji je to što smo brat i ja pevački i stilski različiti. Sa bratom sam razgovarao o tome, shvatili smo da je ovako bolje i lakše za obojicu - priča Aleksandar, čiju je prvu solo pesmu pohvalila legendarna Snežana Đurišić, članica žirija "Zvezda Granda":

- Baš na promociji pesme u jednoj od "Grandovih" emisija bila je i Snežana Đurišić. Rekla mi je da joj se pesma dopada i da me podržava.

Republika

Foto: Z. K. Munja

Aleksandar Kazić

Aleksandar se oprobao i kao kompozitor pesme "Kajanje", zajedno sa Redžepom Velijem Džepijem, dok je tekst napisao Jovica Nedeljković, a aranžman je uradio Goran Mihailović. Kazić se tu neće zaustaviti.

- Već pripremam još nekoliko pesama, a biće i dueta sa velikim zvezdama na našoj estradi, ali još ne smem da otkrivam njihova imena - najavljuje Aleksandar.

I dalje pevam s bratom na već zakazanim nastupima

Iako duo "Braća Kazić" više zvanično ne postoji, Aleksandar i Dimitrije Kazić će ponekad pevati zajedno.

- I dalje nastupam sa bratom na već zakazanim nastupima, ali ne tako često kao ranije - iskren je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading