SOFIJA RAJOVIĆ NAPUSTILA GRAD: Posle bure oko RAZVODA pronašla MIR na ovom mestu! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poput bombe juče je medijima odjeknula vest da je glumica stavila tačku na brak.

SOFIJA RAJOVIĆ NAPUSTILA GRAD: Posle bure oko RAZVODA pronašla MIR na ovom mestu! (FOTO)

Foto: Goran Kostić

Sofija Rajović

Glumica Sofija Rajović razvela se posle dve godine braka sa suprugom kojeg je od prvog dana držala daleko od očiju javnosti. Njih dvoje su odlučili da se u strogoj tajnosti zavetuju na večnu ljubav, pa je i razvod usledio na isti način. Međutim, sada su procurile sve informacije, pa se u medijima podigla prava bura.

Zato je glumica odlučila da spakuje kofere i vreli beogradski asfalt zameni mirnijim okruženjem. Na svom instagram profilu Sofija je objavila kako uživa na reci Savi okružena prirodom i potpunim mirom.

Glumica je, inače, za Pink.rs potvrdila da se razvela jer su im se putevi razišli.

Republika

Foto: instagram.com/sofijarajovic

 

- Ja generalno takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da komentariše dešavanja iz privatnog života, ali posto je došlo do toga, reći ću... Bilo je lep dok je trajalo. Razdvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kažem na tu temu, zaključila je ona - rekla je Sofija.

Budući da su pojedini mediji počeli da spajaju njenu situaciju sa navodnim razvodom glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, navodeći da su Sofija i Teodosić nekada bili u vezi, Sofija se oglasila za Republiku.

 

 

Upravo sam poslala Jelisaveti poruku: "Izvini molim te što uvukoše i vas u ovu priču". To nikad nije ni bila istina za početak, a kamoli sad. Samo se desilo da ste saznali da sam se razvela u isto vreme kada se šuška i o njima - otkrila nam je Sofija, pa nastavila:

Ja ne znam šta se sa njima dešava. Rekla mi je: "Uvlače nas sve". Ja ne znam ni da li se ljudi razvode. Ja Jelisavetu poštujem kao koleginicu, imam lepo mišljenje o njoj, ali nemam ideju stvarno o njenom privatnom životu. A to je i normalno, podvlačim tri puta - dodala je glumica za Republiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading