ZAVIRITE U LUKS VILU NIKOLINE PIŠEK: Nekretnina od 400 kvadrata vredi 2 MILIONA, ovakvu niko nema na estradi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.03.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka podelila kadrove

ZAVIRITE U LUKS VILU NIKOLINE PIŠEK: Nekretnina od 400 kvadrata vredi 2 MILIONA, ovakvu niko nema na estradi! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Nikolina Pišek je nedavno odlučila da se posveti renoviranju svoje luksuzne vile u Zagrebu, koju je gradila sa svojim pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vila se prostire na impresivnih 400 kvadratnih metara, smeštena na zemljištu od čak 1.600 kvadrata.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je ova vila jedna od prvih u Zagrebu koja je izgrađena da funkcioniše po principu prave "pametne" kuće. To znači da će vila sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno "razmišljati" umesto vlasnika.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek je na svom Instagram profilu otkrila javnosti i detalje o pripremama oko opremanja njenog luksuznog doma. Uzimajući u obzir činjenicu da je reč o pametnoj vili, možemo pretpostaviti da će i unutrašnjost doma biti opremljena najsavremenijom tehnologijom, prateći trendove pametnih kuća širom sveta.

- Jako je uzbudljivo opremati vlastitu kuću. Opremanje prostora dolazi kraju, jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam videti kako će to izgledati u velikom finalu - rekla je Nikolina ranije.

Inače, mnogi su bili potreseni pričom voditeljke, koja je posme smrti supruga Vidoja Ristovića bila u velikoj krizi, o čemu je javno govorila.

Republika

Foto: estock/ataimages/ST

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

- Kad mi je suprug preminuo ćerka i ja smo se našle na ulici, doslovce bez ičega. Nisu nam dozvolili da uzmemo lične stvari, čak ni Sofijine igračke, iz stana u kome smo živele sa Vidojem. Dobila sam jednokratnu pomoć od bliskog prijatelja, koji mi je pomogao da se održim u životu i imam za najosnovnije troškove. Znala sam da od tog trenutka moram da preuzmem stvar u svoje ruke, da se rvem sa životom, pa šta ispadne. Ipak, ni u jednom trenutku nisam pomislila da izlaza nema. Sofija je u Zagrebu pošla u školu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
миле

22.03.2024 12:21

како је ово уновчила своју цица мацу